Brodi
2.09.2004, 16:36:36
Witam
Kumpel interesuje się militariami i chce zrobić dosyć rozbudowaną stronkę zawierającą opis broni wraz z kilkoma fotkami dla każdej pozycji . Wszystko chce podzielić na kilka kategorii . Najlepiej jakby to było coś prostego w zarządzaniu , cała kolekcja ma około kilkaset pozycji więc trochę będzie pracy z wstawianiem pozycji . Co polecacie na taką stronkę ? Nie mam kompletnego pojęcia o CMS czy systemach portalowych . Dotychczas bawiłem się tylko PHPBB :-)
Nie musi być po polsku , spolszczenie to nie problem . Oczywiście system dodawania newsów też się przyda ale to już chyba każdy system to zawiera ?
Z góry dziękuję za pomoc .
Riklaunim
2.09.2004, 17:44:39
MD-Pro (www.maxdev.com) spolszczenie na mojej stronie... bierz wersję 1.06 (1.07 rc1 nie zalecana)
Brodi
11.09.2004, 19:18:16
A możesz coś dokłądniej napisać ? Gubie się w tym.
Jak wywalić z listy zbędne moduły i zrobić np tylko liste samych kategorii w menu po lewej, bo reszta jest mu nie potrzebna.
Rozumiem że mam utworzyć jakieś działy i kategorie, ale jak wstawić do nich jakieś pozycje ze zdjęciem i opisem? TO mają być Recenzje Newsy Artykuły? Bo nie moge załapać o co w tym chodzi.
A moze tego nie da się zrobić przez panel i trzeba się zagłębić w kod php ?
Thomaszek
11.09.2004, 19:28:07
Rowniez polecam MD-PRO, bo uzywalem tego CMS i jest bardzo dobry. Mozna zauwazyc duzo podobienstw do POST-NUKE. Jest prosty w obsludze a to moim zdaniem jest najwazniejsze

.
PS. Witam na php.PL

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.