Witam, mam pytanie, albowiem nigdy czegos takiego nie robilem, a tu nie widze takiego tematu jeszcze... Jak 'wtopic' forum phpBB w wsoja strone - mam np szablon na swoja strone i miejsce w tabeli przeznaczone na forum, wiem ze zapewne wiele ludzi cos takiego robilo wiec poradzi cos staremu druchowi
nie chodzi mi o wtopienie poprzez html, myslalem raczej o bardziej sztywnym wszyciu... wszystym bezposrednio w moja strone,
Riklaunim
25.09.2004, 16:11:46
szukaj modułu forum anywhere (nie post anywhere)
sirrus
19.10.2004, 17:10:21
Hmm... jak zamiesz to zrobić, chcesz aby schemat strony wyglądał następująco :
Moje menu --- phpBB --- Moja stopka
Czy też chcesz mieć np. na stronie obok niusów czy artów, czy czegokolwiek innego informacje o np. ilości użytkowników, ilości zapisanych postów itd.
Czekam na więcej info, z pewnością ci pomogę, bo sam przeprowadzałem (zresztą nadal to robię) operację forum wmontowane w stronę
ky3orr
27.10.2004, 12:11:51
witam!
czytam ten watek i mam pytanko: jak na stronie umiescic info o np. ostatnich 5-10 postach i ilu ludzi aktualnie jest na forum?
pozdro4all
tiraeth
30.10.2004, 19:20:38
Widze, że wszyscy nie wiedzą o co chodzi.... autorowi chodzi o to aby:
Forum było całkowicie zintegrowane ze stroną, czyli: * Użytkownik zalogowany w serwisie jest zalogowany w forum * Możliwość przeglądania pw, postów na stronie * Wyświetlanie statystyk z forum na stronie * Wyszukiwarka na stronie wyszukuje informacje na forum
Jeżeli chcesz to mieć to zapraszam:> forum.PHPBB.pl < - tam znajdziesz wszystko na temat phpBB2...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.