Mam formularz z polami text, select i radio. Obecnie po wciśnięciu przycisku wyślij na stronie, formularz jest wysyłany na maila przez "POST". Chciałbym aby po wysłaniu na maila na kolejnej stronie wyświetlała się zawartość kilku pól formularza.
Chciałbym, aby wartościami przenoszonymi na następną stronę była zawartość pola "ilość" oraz "forma płatności".
Nie bardzo wiem jak to zrobić, dlatego proszę o pomoc : )
Poniżej obecny kod:
<?php { $email = 'maill'; $subject = 'temat'; $message = 'Wiadomość po wysłaniu formularza'; $error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza'; $charset = 'iso-8859-2'; $head = "MIME-Version: 1.0\r\n" . "Content-Type: text/plain; charset=$charset\r\n" . "Content-Transfer-Encoding: 8bit"; $body = ''; foreach ($_POST as $name => $value) { { { } } } echo mail($email, "=?$charset?B?" . base64_encode($subject) . "?=", $body, $head) ? $message : $error; } else { ?> <form action="?" method="post"> <ul><ul> Ilość: <BR> <select name="ilość"> <option selected="selected">1 sztuka </option> <option>2 sztuki </option> <option>3 sztuki + 1 gratis </option> <option>4 sztuki + 1 gratis </option> <option>5 sztuk + 1 gratis</option> <option>6 sztuk + 2 gratis</option> <option>7 sztuk + 2 gratis</option> <option>8 sztuk + 2 gratis</option> <option>9 sztuk + 3 gratis</option> <option>10 sztuk + 3 gratis</option> </select><BR> <BR> <p>Płeć:</p> <input type="radio" name="Płeć" value="Kobieta" />Kobieta <input type="radio" name="Płeć" value="Mężczyzna" />Mężczyzna <BR> <BR> Nazwisko : <BR> <input name="Imię i Nazwisko"><BR> <BR> <BR> Adres : <BR> <textarea name="Adres" cols="30" rows="5"></textarea><BR> <BR> Telefon : <BR> <input name="Telefon"><BR> <BR> e-mail : <BR> <input name="e-mail"> </ul></ul> <BR> <BR> <BR> <BR> Forma płatności : <BR> <BR> <input type="radio" name="płatność" value="list PRIORYTET" /> Płatność przelewem przesyłka listowa priorytetowa 6zł<BR><BR><input type="radio" name="płatność" value="za zaliczeniem" /> Płatność przy odbiorze przesyłka ekonomiczna 12zł <BR> <BR> <input type="checkbox" name="regulamin" value="tak" />Zapoznałem się z treścią regulaminu sklepu i akceptuje jego warunki<BR> <BR> <BR> <font color="red"><input type="submit" value="Zamów" /></font> </form> <?php } ?> </form>