Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wzrost strony
Forum PHP.pl > Forum > Optymalizacja i pozycjonowanie stron - SEO
janbaran33
Witam mam pytanie czy mogą mi zbanować stronke bo naglym wzroście pozycji w google? Dodam tylko tyle, że frazy na które była pozycjonowana są konkurencyjne i pospolite. Strona wzrosła o kilkadziesiąt pozycji po ostatnim patchu google tj. 4 października. Czekam na odpowiedzi.
kujol
Jeśli nie spamowałeś linkami do swojej strony innych stron to nic ci nie zrobiąwink.gif
toffiak
Z własnych obserwacji widzę że po niedawnym zmianach niektóre portale "wzrosły", niektóre "spadły", sytuacja unormuje się w przeciągu kilku najbliższych tygodni, dopiero wtedy będzie można zadecydować co dalej.
miccom
Co to znaczy "pozycjonowana'?
Jakie kroki "pozycjonowania" wykonujesz na swojej stronie?
Kubex
z tego co wiem wzrosły strony, które zbytnio nie były pozycjonowanie standardowymi metodami, a bardziej naturalnie (przez udostępnianie innych użytkoników) + miały wartościowe treści, te zalewane wpisami z katalogów, precli itd, spadły, ale powaracały na pozycje, chyba, że ktoś bardzo przesadział z "pozycjonowaniem" smile.gif
Webpiksel
Jeśli nie przesadziłeś z SWL oraz katalogami, to Google raczej nie powinien nic zrobić...
petitegon
co znaczy przesadziles z katalogami? 50 to duzo ?
Lichannoosee
Z katalogami w obecnych czasach trzeba się obchodzić umiejętnie. 50 kataloszków na raz, to arrowheadsmiley.png
rankit
50 katalogów to kropla w morzu, tylko co nic, trzeba tylko wiedzieć jak wstawić link.
krzysztof_kf
Katalogi kiedyś dawało kopa, teraz jest wręcz odwrotnie. A zresztą każda aktualizacja jest skierowana na eliminację pozycjonowania na koszt google adwords. Czy nikt tego nie widzi questionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.