Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sprzedam] Dochodowy Serwis! Skrypt, Grafika DOMENA!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
NoVi
Do sprzedania posiadam dochodowy serwis! www.OcenAuto.info

Serwis był tworzony specjalnie na moje zlecenie!

Ideą serwisy jest pomoc potencjalnym klientom samochodom, w wyłapywaniu oszustw poprzez sprzedających!
Każdy kto kupuje samochód, gdzie szuka ogłoszeń? Allegro, otomoto itp. Jest ich cała masa, lecz wiadomo że jest masa przypadków w których wszystko ładnie pięknie wygląda tylko na zdjęciach i w opisie!
Chyba każdy by się porządnie zdenerwował, gdyby wybrał się w podróż około 300km od domu, by obejrzeć samochód i ewentualnie go kupić! Ile taki przypadków się zdarza że ktoś jedzie daleko na oględziny a na miejscu okazuję się że na prawdę szkoda było tylko czasu i pieniędzy na podróż!

Mój serwis w tym będzie pomocny! Wystarczy że każdy kto oglądał jakąś aukcję doda swoją prywatną opinię na temat sprzedawanej sztuki w serwisie aukcyjnym!

To ogólnikowe informacje na temat działalności serwisu!

Serwis jest gotowy do pracy.
Główną ideą zarobkową serwisu to reklamy + dochód z wpłat abonamentów.
Wszystko konfigurowalne z poziomu panelu administratora!
Serwis działa na zasadzie punktów, za każdą dodaną opinię dostajemy X punktów, które później możemy przeznaczyć na czytanie innych opinii dodanych przez użytkowników!
Można również opłacić abonament miesięczny w postaci X zł aby mieć całkowity dostęp do wszystkich opini!

Niestety nie mam czasu na wystartowanie projektu, ani jego dalsze prowadzenie! Powodem jest wyjazd za granicę do pracy! A wiem, że serwis ten po 2-3 miesiącach przyniesie na prawdę dobre zyski!

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: nowixd@gmail.com

Sprzedaję cały serwis, skrypt + grafika + domena!

Po zakupie możesz ruszać z serwisem!

Dodatkowo dla kupującego, udzielę wskazówkę, jak dobrze ruszyć, dorzucę troszkę dodatków, które ten proces na pewno przyśpieszą!

ZAPRASZAM DO LICYTACJI! smile.gif

allegro:
http://allegro.pl/dochodowy-serwis-skrypt-...3940184372.html
motyl-pl
Może pokazał byś jaki jest "dochód" skoro według Ciebie jest dochodowy.
Chcesz 4000 za ubogi i nie przyciągający graficznie pusty serwis z prostym cms'm i domeną wartą nie więcej niż 20 złoty.
Powodzenia!
rocktech.pl
Witam.

Poproś wykonawcę aby przeanalizował to żądanie bo chyba "Something is wrong in your syntax ..."

Kod
POST /ogloszenia/przegladaj HTTP/1.1
User-Agent: Opera/9.80 (X11; Linux x86_64) Presto/2.12.388 Version/12.16
Host: ocenauto.info
Accept: text/html, application/xml;q=0.9, application/xhtml+xml, image/png, image/webp, image/jpeg, image/gif, image/x-xbitmap, */*;q=0.1
Accept-Language: pl-PL,pl;q=0.9,en;q=0.8
Accept-Encoding: gzip, deflate
Referer: http://ocenauto.info/ogloszenia/link
Cookie: PHPSESSID=42d41f2d7bdfb21fcabd5a5703481dad
Connection: Keep-Alive
Content-Length: 105
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded

marka=%22+OR+1+%3D+1+&model=*&rodzajPaliwa=*&rokProdukcji=*&cenaOd=0&cenaDo=0&region=*&szukaj=Wy%C5%9Blij

nospor
Przy okazji niech poprawi rejestracje, bo jest totalnie podatna na SQLInjection :/ Strach przyznac, ale wykonawca ma pewne problemy z podstawami bezpieczenstwa.

Cytat
A wiem, że serwis ten po 2-3 miesiącach przyniesie na prawdę dobre zyski!
Na czym opierasz tę wiedzę? Bo my tu na forum we wrozki i szklane kule nie wierzymy wink.gif

Do wyszukiwarki twojego serwisu wklilem Twoje ogloszenie
http://allegro.pl/dochodowy-serwis-skrypt-...3940184372.html
I dostalem:
Cytat
Cena:

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/ocenauto/domains/ocenauto.info/public_html/templates_c/df71a356e85a4b63731cbd9106dbb2375369f696.file.link.tpl.php on line 69
PLN
Kolejna rzecz do poprawy.
No i ten smarty.... no ale powiedzmy ze to rzecz gustu
phpion
I na marginesie: nawet jeśli w treści aukcji napisałeś, że interesuje Cię kwota co najmniej 4000 zł, ale nie określiłeś ceny minimalnej dla aukcji (wiem - dodatkowo płatne) to tak naprawdę będziesz zobowiązany do sprzedania towaru za kwotę, jaka zostanie wylicytowana.
buliq
@up trochę czasem się na nich(wróżkach i szklanych kulach) opieramy

@topic Czy ja gdzieś juz o tym portalu nie słyszałem np tu: viewcar.pl (konkurs antyweb)
Pyton_000
Hahaha kto sprzedaje dochodowe serwisy? Chyba ....
Jak na moje oko to koleś wybulił kasę, wykonawca poleciał w ch.... i teraz czas trochę kasy odzyskać haha.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.