Serwis był tworzony specjalnie na moje zlecenie!
Ideą serwisy jest pomoc potencjalnym klientom samochodom, w wyłapywaniu oszustw poprzez sprzedających!
Każdy kto kupuje samochód, gdzie szuka ogłoszeń? Allegro, otomoto itp. Jest ich cała masa, lecz wiadomo że jest masa przypadków w których wszystko ładnie pięknie wygląda tylko na zdjęciach i w opisie!
Chyba każdy by się porządnie zdenerwował, gdyby wybrał się w podróż około 300km od domu, by obejrzeć samochód i ewentualnie go kupić! Ile taki przypadków się zdarza że ktoś jedzie daleko na oględziny a na miejscu okazuję się że na prawdę szkoda było tylko czasu i pieniędzy na podróż!
Mój serwis w tym będzie pomocny! Wystarczy że każdy kto oglądał jakąś aukcję doda swoją prywatną opinię na temat sprzedawanej sztuki w serwisie aukcyjnym!
To ogólnikowe informacje na temat działalności serwisu!
Serwis jest gotowy do pracy.
Główną ideą zarobkową serwisu to reklamy + dochód z wpłat abonamentów.
Wszystko konfigurowalne z poziomu panelu administratora!
Serwis działa na zasadzie punktów, za każdą dodaną opinię dostajemy X punktów, które później możemy przeznaczyć na czytanie innych opinii dodanych przez użytkowników!
Można również opłacić abonament miesięczny w postaci X zł aby mieć całkowity dostęp do wszystkich opini!
Niestety nie mam czasu na wystartowanie projektu, ani jego dalsze prowadzenie! Powodem jest wyjazd za granicę do pracy! A wiem, że serwis ten po 2-3 miesiącach przyniesie na prawdę dobre zyski!
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: nowixd@gmail.com
Sprzedaję cały serwis, skrypt + grafika + domena!
Po zakupie możesz ruszać z serwisem!
Dodatkowo dla kupującego, udzielę wskazówkę, jak dobrze ruszyć, dorzucę troszkę dodatków, które ten proces na pewno przyśpieszą!
ZAPRASZAM DO LICYTACJI!

allegro:
http://allegro.pl/dochodowy-serwis-skrypt-...3940184372.html