Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Blokowanie pozycji w menu hasłem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Jadek
Witam. Mam taki problem, iż chcę zablokować pozycję hasłem, ale nie wiem jak to zrobić.
Kod
<li <?if(!$_GET['s']) echo 'class="active"';?>><a href="./">Wykonaj reklamy</a></li>
          <li <?if($_GET['s'] == 'lista') echo 'class="active"';?>><a href="./?s=lista">Lista kont</a></li>
          <li <?if($_GET['s'] == 'dodaj') echo 'class="active"';?>><a href="./?s=dodaj">Dodaj konto</a></li>
          <li <?if($_GET['s'] == 'historia') echo 'class="active"';?>><a href="./?s=historia">Historia</a></li>

Chodzi o to, żeby wyłącznie "dodaj" było dostępnego bez hasła. Reszta ma być zabezpieczona. Pomoże ktoś?
nospor
Poczytaj o sesjach i logowaniu. Jest to bardzo zblizone do tego co potrzebujesz
Jadek
No dobra, dzięki, ale prosiłbym jeszcze o niezamykanie tematu.

Po dość długiej przerwie powracam. Jednak nie dałem rady tego zdziałać. Może coś bardziej konkretnie? Uczę się dopiero PHP i niestety nie wszystko jeszcze rozumiem.
pedro84
Cytat(Jadek @ 26.03.2014, 20:56:56 ) *
No dobra, dzięki, ale prosiłbym jeszcze o niezamykanie tematu.

Po dość długiej przerwie powracam. Jednak nie dałem rady tego zdziałać. Może coś bardziej konkretnie? Uczę się dopiero PHP i niestety nie wszystko jeszcze rozumiem.

Pokaż na czym poległeś.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.