projektując nową stronę natknąłem się (pierwszy raz) z czymś tak nielogicznym. Najpierw opiszę zdarzenie:
podaję linka do aktualności: http://smusic.nazwa.pl/_specplast/index.php#b-aktualnosci spórzcie proszę na piersze litery np pierwszej aktualności - słowo "Jesteśmy...", ale kliknijcie w aktualność (tytuł) - przniesie Was do konkretnej aktualności i wyświetli ten sam tekst, ale z jakimś błędem, bo słowo "Jesteśmy" tam zabrzmi: "JeJteśmy", w drugiej aktualności: "Tutaj będzie" -> "TTtaj będzie", z kolei trzecia wyświetla się normalnie...
o co chodzi?
sorki za kłopot już naprawiłem.
miałem taki kod:
<span style="font-family:EtelkaLig;font-size:15px;color:#000000;line-height:1.6"> <? $database = './db/actuals.db'; for($i = $last; $i > $last - 1; $i--) { $titles[$i] = $title; $photos[$i] = $photo; $article[$i] = $article; } ?> </span>
,a powinno być tak:
<span style="font-family:EtelkaLig;font-size:15px;color:#000000;line-height:1.6"> <? $database = './db/actuals.db'; for($i = $last; $i > $last - 1; $i--) { $titles[$count] = $title; $photos[$count] = $photo; $article[$count] = $article; } ?> </span>
tylko nie rozumiem, dlaczego to taką różnicę w pierwszym słowie robiło...