Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalnie] Programista PHP / Zend Framework v1
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
ulisses
Szukamy doświadczonego programisty PHP ze znajomością Zend Framework v1

Miejsce pracy - zdalnie

Opis stanowiska:
Współtworzenie serwisów: simpliz.com, nowe-zlecenia.pl oraz innych projektów.

Wymagania:
- doświadczenie w tworzeniu projektów w technologii PHP
- dobra znajomość Zend Framework v1
- znajomość relacyjnych baz danych (MySQL)
- znajomość XHTML i CSS
- znajomość jQuery
- znajomość git (kilka repozytoriów mamy też w svn)

Oferujemy:
- wynagrodzenie rozliczane godzinowo
- elastyczny czas pracy (początkowo potrzebujemy ok 15h tygodniowo)
- obcowanie z projektami o ciekawej architekturze rozwiązań
- wykorzystywanie ciekawych narzędzi

Wynagrodzenie:
- proponujemy początkową stawkę na poziomie 20-25 PLN na godzinę (kwota netto w przypadku faktury, brutto w przypadku umowy zlecenia)
- stawki godzinowa będzie podlegała ewaluacji wraz z uzyskiwaną rentownością projektów

Informacje dodatkowe:
Jesteśmy organizacją tworzącą startupy. Szukamy osób z doświadczeniem, które chciałby by uczestniczyć w tego rodzaju (tj. startup) inicjatywach.
Nasza propozycja jest możliwością nawiązania współpracy w długim horyzoncie czasowym. Można ją łączyć z innymi aktywnościami.
Po uzyskaniu rentowności projektów początkowa stawka godzinowa zostanie podniesiona.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie zgłoszenia na adres: praca.php.pl @ innovationstep.com.
W zgłoszeniu napisz proszę: w jakich projektach uczestniczyłeś (interesuje mnie szczególnie Zend Framework), co sprawiło że do nas aplikujesz, oraz parę słów o sobie. Nie wymagamy klasycznego CV.

InnovationStep sp. z o.o.
ul. Nowogrodzka 50 / 515
00-679 Warszawa
NIP 701 033 82 18
Regon 146087237
memory
brutto czy netto?
RiE
Wystarczy przeczytać do końca ogłoszenie

Cytat
- proponujemy początkową stawkę na poziomie 20-25 PLN na godzinę (kwota netto w przypadku faktury, brutto w przypadku umowy zlecenia)
memory
Faktycznie mój błąd
ulisses
Do kogo mogę zgłosić pytanie dotyczące powodu dla którego to zgłoszenie wylądowało w pozostałych?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.