Zmagam się z przetworzeniem listy katalogów z chomika, dostaje ją w postacji xml.
Potrzebuję z tych danych otrzymać drzewo lista katalogów i podkatalogów z przypisanymi id_katalogu.
Za pomoc serdecznie dziękuję..
Umieszczam linka do pliku, plik był za duży by umieścić go w temacie:
odpowiedz.xml
Próbowałem z parsować poprzez "DOMDocument, oraz simplexml_load_string)
Nie potrafię tych danych wyciągnąć.
Prosił bym o pomoc lub jakieś wskazówki, obojętnie czy wyrażeń regularnych czy też nawet użycia jakiejś biblioteki.
Wykorzystuję bibliotekę z tego linku: https://github.com/kenorb/ChomikDownloader
Jest napisana w php, dopisałem do niej kilka funkcji mianowicie pobieranie listy katalogów, otrzymuję odpowiedź, lecz nie umiem sobie poradzić z parsowaniem dokumentu..
Próbowałem to przełożyć na Soap_Client - ale mi nie wychodzi

Dziękuję serdecznie za wszelką pomoc.
P.S. Prośba do moderatora: proszę o przeniesienie tematu jeśli umiesciłem go w złym dziale, Dziękuję..
EDIT:
Po części problem rozwiązałem za pomocą, simplexml_load_string
Działa mi do katalogu i podkatalogów, a jeśli kolejny podkatalog ma kolejne, nie bierze je pod uwagę
$sub1=0; foreach($xm->folders->FolderInfo as $folder) { // Nazwa katalogu $array_list[$sub1][]=sub_folder($folder); // Podkatalogi $sub1++; } function sub_folder($folder) { $tbl=''; foreach($folder->folders->FolderInfo as $katalog) { } return $tbl; }
Jak odczytać np. takie drzewo i z tworzyć z tego tablicę wielo wymiarową, rzecz jasna chodzi mi o xml

Za pomoc serdecznie dziękuję.