Robię system ankiet, dzięki któremu przez PA będzie można było tworzyć ankiety poprzez formularze i przyciski.
Tworzenie ankiety i generowanie formularza działa, jednak mam problem z zapisem odpowiedzi.
Problem mianowicie polega na tym, że pod <post name="" wszystkich odpowiedzi umieściłem id pytania do tych odpowiedzi.
To Id pytania staję się później kluczem w tablicy post, chciał bym wyciągnąć te wszystkie klucze aby
zrobić zapytanie INSERT i wkleic go do kolumny id pytania obok tresci odpowiedzi.
Nie wiem jednak jak powyciągać te klucze aby móc je użyć w tym zapytaniu np w jakiejś pętli
Proszę o pomoc

Oto kod funkcji pokazujący formularz ankiety:
function pokazAnkiete(){ echo '<div class="powrot"><a href="ankieta.php?idArt='.$idArt.'&show=start ">Powrot</a></div><br />'; $i = 0; $c = 0; $u = 0; $query = mysql_query("SELECT * FROM ankieta, pytania WHERE ankieta.id_artykulu = $idArt AND pytania.id_ankiety = $idAnk"); $i++; $c++; $u++; } $tablica = $_POST; } //for($t = 0; $t < count($_POST); $t++){ // $zapytanie .= "INSERT INTO wyniki (id_ankiety, id_pytania, tresc_odpowiedzi) VALUES ($idAnk, $_POST[$t], $_POST) "; //} //$query = mysql_query($zapytanie); }