Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jest taki skrypcik ?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
Duch
Chodzi mi o skrypta do ipb 1.3 który daje punkty za postowanie w danym dziale a potem jesli sie ma punkta to mozna odpowiedziec w danym temacie a jak sie go niema to nie mozna. Kumacie ocb questionmark.gif Jak ktos wie czy jest lub ma namiar to bardzo bym prosil smile.gif
tiraeth
Proponuję napisać O CO CI CHODZI ..... bo z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że aby odpowiedzieć w poście trzeba mieć dany punkt dla tego forum (tak?)

IMHO można przecież sprawdzać w bazie czy dane forum było już przeglądane lub poszukać tematów/postów danego użytkownika, który postował na tym forum.....
scanner
Przenoszę: Skrypty -> Skrypty forum
Duch
chodzi mi dokladnie o to ze aby napisac w danym dziale trzeba miec 1 punkt na 1 odpowiedz. Czyli np rozpoczynajac temat w danym dziale dostaje 5 punktow i dzieki temu moge odpowiedziec w innym temacie tylko 5 razy.
tiraeth
No to napisz na Praca Oferowana, może ktoś dla Ciebie napisze takiego MODa za $$$.... możesz też poszukać na oficjalnym forum ipb... niestety ja sam nigdzie czegoś takiego nie widziałem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.