Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS] Bootstrap Glyphicons
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Gregorov
Witam Noworocznie

Czy może ktoś z Was orientuje się czemu w Bootstrap 3.0 (i chyba 2) po zaimplementowaniu w sekcji HEAD bootstrap.css Glyphicony nie wyświetlają się prawidłowo questionmark.gif Chyba trzeba również zaimplementować plik z glyphiconami. Chodzi mi o to żeby w projekcie nie było za dużo wyjść poza własny serwer w razie jakichś zmian w bootstrapie. Czy jest może jakiś plik z glyphiconami .css questionmark.gif
Pozdrawiam
Forti
Co znaczy "nie wyświetlają się prawidłowo"?

Implementuj tylko jedna wersje bootstrapa -,-
Gregorov
Chodzi mi o to że w head podaje link do pliku css bootstrapa
  1. <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.1/css/bootstrap.min.css">

to glyphicons działają

Jeżeli będzie taka wersja :
  1. <link rel="stylesheet" href="<?php echo base_url().'assets/css/bootstrap.css' ;?>">

Nie działają.

Chodzi o to że chciałbym mieć wszystkie css na własnym hoście. Czy jest może jakiś css z glyphiconsami questionmark.gif Rozumiem że nie są to czyste pliki graficzne.
SpiritCode
Bootstrap wymaga abyś kopiował całą zawartość paczki na swój host (jeśli chcesz mieć wszystko u siebie)
Wtedy includujesz tylko jeden plik css i js (jeśli chcesz) i...

tam tara ram tam tam!!!

MAGIC!! działa biggrin.gif
Gregorov
Czy możesz podać ten jeden plik z glyphiconami questionmark.gif Myślałem że zawierają się one w katalogu fonts i nie są plikiem css.Chyba jestem niedoinformowany co do BS.
SpiritCode
nie ma co kombinować. Najlepiej wziąć wszystko. Wiele to nie waży wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.