Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bramka www2gg!
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
roshi
Witajcie! Mam ogromny problem i prośbę zarazem! Jestem adminem radia internetowego MarsFm, chciałbym prosić o pomoc, ponieważ do wysyłania pozdrowień korzystamy z gadu-gadu... Sprawa jest taka, że chciałbym, aby ktoś pomógł mi w napisaniu brami, która wysyłałaby wiadomość na numer gg... Wiem, powiecie, że jest już skrypt www2gg, ale ja potrzebuję go w nieco przerobionej wersji, a na php się w ogóle nie znam... Otóż, gdy wejdziecie na stronę www.marsfm.com, znajdziecie tam w TOPie przygotowaną bramkę, ale bez skryptu... Chciałbym, żeby można było wysłać wiadomość w jednym okienku, podpisać się w drugim i dwie sprawy! NIE CHC, aby było pole do wypełnienia numeru odbiorcy, tylko żeby było z góry ustalone i niewidoczne. Drugą rzeczą, którą bym chciał, jest to, aby po wysłaniu wiadomości bramka nie wchodziła w żadne inne okienko, bez żadnych informacji o wysłanej wiadomości, tylko po kilknięciu na wyślij, żeby pola się czyściły i żeby nic nie zostawało...
Jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam!
Mateusz ROSHI Sosna
Radio MarsFm
www.marsfm.com
Indianin
probowales coskolwiek zrobic , czy po prostu ktos ma napisac za Ciebie skrypt .?
roshi
sad.gif Sorki, wiem, że to może być wykorzystywanie, ale je serio nie mam zielonego pojęcia o php, ponieważ cały czas robię strony w html+flash... Dlatego prosiłem kogoś o pomoc, dokładnie w napisaniu tego skryptu... Oczwiście przydatność php zmusza mnie do nauki tego języka, ale ta bramka to dla mnie sprawa gardłowa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.