Wraz ze wspólnikiem prowadzimy małą firmę i poszukujemy dodatkowych rąk do pracy.
Zajmujemy się tworzeniem komercyjnych szablonów na WordPressa
i tworzymy markę Apollo13 Themes http://apollo13themes.com/
Działamy na ThemeForest, ale mamy też inne przedsięwzięcia.

Do czego Cię potrzebuję:
-rozwijanie naszych szablonów WordPress'owych
-uczestniczenie w obsłudze klientów poprzez nasze forum(przyjemna robota, ale czasem jej dużo)

Jak wygląd dzień pracy:
-Pracujemy 6.5 godziny dziennie, w mieszanym "pomidorze"
-Zaczynamy o 9, kończymy o 15:30
-50 minut czystej pracy, 10 minut przerwy(robisz co chcesz), całość x 6
-W ciągu dnia 30 minutowa przerwa
-Dzień zaczynamy od obsługi klientów, potem przechodzimy do planowanej roboty, i na koniec zaglądamy znowu do klientów(taki jest plan ramowy, a wychodzi różnie ;-) )

Może się wydawać, że bardzo mało jest "pracy" w tej pracy, ale założenie jest takie, że jeśli pracujesz
to nie piszesz smsów, nie odbierasz telefonów i nie nie robisz innych rzeczy nie związanych z osiąganiem efektów.
Od tego masz te wszystkie przerwy :-)

Gdzie będziesz pracować:
-Póki co w moim mieszkaniu, w Kielcach w centrum, biurko już przyszykowane.
-Po wdrożeniu nie widzę przeszkód dla częstej pracy zdalnej

Jakie skillsy i rzeczy powinieneś posiadać
-PHP, CSS, JS - w podstawowej wersji, nie potrzeba żadnych nakładek i frameworków.
-Znać na tyle dobrze konstrukcję WordPressa, że napisanie prostego pluginu powinno być tylko kwestią zerknięcia kilka razy do codexu.
-Umieć pisać i czytać po angielsku, posiłkując się translatorem kiedy trzeba.
-Tolerować psy, gdyż jeden mieszka w Twoim przyszłym miejscu pracy ;-)
-Przydałoby się abyś posiadał własny laptop.

Nie szukam kogoś z kilkunastoletnim stażem gdyż taka osoba nie znajdzie tu nic nowego, choć wyzwania często są ciekawe.
Póki co nie stać mnie na taką osobę, ale jeśli zainteresowały Cię inne aspekty mojej oferty to jak najbardziej zapraszam, pisz.
Na pewno szukam kogoś kto będzie chciał się zaangażować i z czasem zostać naszym wspólnikiem, a nie tylko odwalać robotę.
To czy masz dużą wiedzę czy dopiero poznajesz wiele rzeczy, nie ma takiego znaczenia jak to, czy jesteś otwarty, skory do współpracy i zrozumienia punktu widzenia drugiej osoby.

Nie oczekuje od Ciebie, żebyś miał skończone studia, wystarczy mi, że masz zacięcie w kierunku programowania i chcesz się rozwijać. Czy wolisz bardziej Front-end czy back-end nie ma znaczenia i tak mnie uzupełnisz.
Nie będę Cię prowadził za rękę, ale wskażę kierunek. Jeśli okaże się, że za wolno się wdrażasz to po prostu się rozejdziemy.
Ale wierzę że tak się nie stanie, bo to nie są trudne rzeczy.

Co mogę zaoferować:
Obecnie jestem w stanie zaoferować 3500zł netto miesięcznie przy B2B i 3500zł brutto przy umowie zleceniu. Nie są to pieniądze, które uważam za właściwe dla solidnego programisty,
ale na obecną chwilę tyle mam. Jeśli jesteś doświadczony to na pewno możesz znaleźć lepiej płatną pracę, a jeśli jesteś zielony to wiedz, że od razu takiej kwoty możesz nie dostać.
Jakkolwiek uważam, że ktokolwiek by tu nie miał być z nami, to powinien traktować to jako inwestycję, bo ostatecznie chcielibyśmy dać Ci udział w zyskach zamiast sztywnej kwoty, ale to dalszy etap.

3500zł netto/brutto, czyli ile dla Ciebie:
-Jeśli masz działalność gospodarczą(B2B) to sprawa jest prosta 3500zł na fakturze + VAT jeśli jesteś VATowcem, ile Ci zostanie to zależne od Twoich kosztów.
-Przy umowie zlecenie 2.547,34zł do ręki(według kalkulatora online).

Odpiszę na każdą sensowną wiadomość. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na praca@apollo13.eu
Dobrze by było abyś powiedział coś o sobie, możesz wysłać CV. Jeśli mnie zaciekawisz, poproszę Cię
o wykonanie prostego zadania na WordPressie w zamian. Następnie się spotkamy, porozmawiamy
o zadaniu i innych kwestiach.

MAD MAN LABS WOJCIECH ŚWIDERSKI
ul. Toporowskiego 69 lok. 16
25-549 Kielce
NIP 9591792841