Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FireBug Firefox
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
atom90
Witam. Mam dziwny problem z firefoxem. Kiedy chce zbadać element firebugiem to uruchamia się isnpektor zamiast firebuga.

Firebug jest Dezaktywowany Jak na screenie

Gdy chce z niego skorzystać:

Po lewej stronie powinna być ikona Firebuga.

Problem chwilowo rozwiązuje odswiezenie programu firefox w zakladce:
Informacje dla pomocy technicznej .

Wtedy instaluje ponownie firebuga i działa:

Lecz ponowne uruchomienie firefoxa sprawia, że jak klikne ikone forebuga to dostaje taki komunikat:

i od tego momentu nie działa.

Wiecie może jak rozwiązać ten problem?
trueblue
Podałeś zrzut ekranu, na którym wyraźnie jest napisane, że Firebug został zintegrowany z narzędziami developerskimi Firefoxa.
Wchodziłeś na stronę Firebuga? http://getfirebug.com/
atom90
Rozumiem. Może mam na innym komputerze inna wersje firefoxa, dlatego mi to działa. Ale faktycznie jak nie mam zainstalowanego to inspektor działa poprawnie. Będe musiał się przestawić poprostu.
Myslałem, że poprostu nie jest już rozwijany firebug, ale dalej działa.
com
obecnie te narzędzia które oferuje firefox już są lepsze od firebuga, który jest już ich częścią wink.gif
atom90
No racja. Przyzwyczailem się i cały czas używałem firebuga, nie zwracając uwagi na wbudowane narzędzie firefoxa. Zabawne troche bo sprawdzałem na Windowsie w domu i tam też miałem wcześniej ten problem, ale jakoś przeinstalowanie itp chyba pomogło mam tam najnowszą wersje ff i firebug działa. Na Macu już nie umiałem tego rozwiązać, ale faktycznie. Czas najwyższy porzucić firebuga. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.