Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Katowice] Starszy programista PHP - tech leader
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
mokry
Dane firmy:
COIG S.A.
ul. Mikołowska 100
40-065 Katowice
NIP 634-013-42-05
REGON 272171512
KRS 0000092497

Zakres obowiązków:
- Tworzenie aplikacji webowych
- Dbanie o jakość kodu oraz poprawne działanie aplikacji
- Projektowanie architektury oprogramowania
- Współpraca z analitykiem IT lub klientem w celu określenia sposobów realizacji poszczególnych wymagań biznesowych oraz opracowanie na tej podstawie projektu implementacji zmian w systemie IT
- Wydawanie kolejnych wersji systemu IT wraz z dokumentacją zakresu zmian w nowych wersjach
- Utrzymywanie wewnętrznej dokumentacji projektowej na poziomie biznesowym, logicznym, technicznym i na poziomie kodu aplikacji
- Współpraca z zespołem testów w celu diagnostyki i poprawy błędów w systemie IT
- Współpraca z zespołem wdrożeniowym w celu rozwiązywania problemów z wdrażaniem i utrzymaniem systemu IT

Wymagania:
- Minimum 5 letnie doświadczenia w programowaniu w PHP
- Bardzo dobra znajomość frameworka FuelPHP, Webservices (REST, SOAP)
- Znajomość technologii webowych włączając HTML5, CSS3, JavaScript
- Znajomość jQuery oraz popularnych pluginów/rozszerzeń do tej biblioteki oraz technologii AJAX przy wykorzystaniu JQuery
- Dobra znajomość relacyjnych baz danych (MariaDB/Postgres) (m.in. umiejętność projektowania baz danych, praca na zagnieżdżonych transakcjach, optymalizacja zapytań)
- Znajomość zagadnień bezpieczeństwa webaplikacji w tym OWASP ASVS
- Umiejętność pisania czytelnego kodu zgodnego ze standardami
- Znajomość SVN
- Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym czytanie dokumentacji technicznej
- Bardzo dobra organizacja własnej pracy oraz analityczne myślenie
- Dobre estymowanie zadań (określanie czasu oraz wysiłku wkładanego do realizacja danego zadania)
- Umiejętność zarządzania czasem oraz pracy pod jego presją
- Znajomość oraz umiejętność tworzenia web-service'ów SOAP oraz JSON/RESTful

Mile widziane:
- Znajomość frameworków Symphony, Laravel lub Phalcon
- Doświadczenie w pracy w metodologii Agile/SCRUM będzie dodatkowym atutem
- Praca z Bootstrap CSS
- Wiedza dot. stron responsywnych
- Znajomość AngularJS
- Administracja systemem Linux (w szczególności Apache, MariaDB, Postgres)
- Poczucie humoru

Warunki pracy:
- Praca na umowę o pracę
- Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności oraz rynku
- Praca w organizacji realizującej projekty informatyczne dla wielu branż (przemysłowa, medyczna, administracja publiczna)
- Możliwość pracy przy dużych projektach i profesjonalnych systemach informatycznych
- Wsparcie Twojego rozwoju zawodowego poprzez pakiet szkoleń, udział w konferencjach oraz współpracę z naszymi ekspertami
- Dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej (Medicover) oraz karnetów sportowych (OK System)

Forma kontaktu:
CV wraz z listem motywacyjnym prosimy wysyłać na adres e-mail praca@coig.pl z tematem: "PHP/TO/Z13 - Starszy programista PHP"
nospor
Cytat
Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności oraz rynku
Czyli pracuj za najtaniej jak sie da...
Taki problem podac widelki placowe? Jestem przekonany, iz doskonale wiecie ile mozecie zaoferowac
mokry
@nospor, myślę, że stawka, którą możemy zaoferować jest jak na nasz rynek całkiem rozsądna wink.gif. Mimo, że jestem zwolennikiem podawania kwot/widełek płacowych, to nie jestem (niestety) jednak uprawniony do ich podawania.
nospor
Czyli jak to bylo w kilerze:
"Wiem, ale nie powiem" wink.gif
No nic, rozumiem, ze nic na to nie mozesz poradzic. Moze kiedys dozyje chwili gdzie polscy pracodawcy nie beda sie wstydzili podawac widelek smile.gif
mokry
Też mam taką nadzieję wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.