Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [nie wiem]problem z IE
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
mroowa
Witam wszystkich!

Wie ktos moze co moze powodować że:

1. podczas przeglądania mojej stronki w IE na "niektórych" przeglądarkach ( tzn. na róznych komputerach rónie to bywa ), IE wyżuca błąd i po naciśnięciu OK zamyka przeglądarke (przeważnie podczas naciskania wstecz)?

2. dlaczego na "niektórych" przeglądarkach nie wyświetla <input type=select... ></select> wogóle tak jak by ich nie było (wyswietlam je dynamicznei z bazy i jest ich czasami nawet 200 pod soba [w kolejnych wierszach tabeli])?

Wie ktoś może czy jest to problem z przeglądarką, czy może coś z JavaScript jest namieszane?

Ps.
pisząc niektórych mam na myśli rózne wersje IE,
bardzo ważne dla mnie.
po pierwsze. ie to prypana przegladarka. zmien na inną .
po drugie : nie ma czegos takiego jak: <input type=select... ></select>
jest :
<select name="jaiesname">
<option ..></option>
<option ..></option>
<option ..></option>
....
</select>

i pewnie dla tego ci nie wyswietla twego selecta, bo go zle budujesz
mroowa
nie ja to pisalem na szybkiego z glowy i dlatego wdarl sie blad, w kodzie mam dobrze napisane i interpretuje mi dobrze u mnie na przegladarce. Tylko bylem wczoraj u szefa zdac stronke i otworzyl u siebie i raz zamknelo mu przegladarke, wyskoczyl jkis blad. Potem juz normalnie otwieralo tylko ze nie bylo selectow, ja sprawdzalem to w domu i nafirmowym swoim kompie i chodzi bez zazutow tylko u szefa nie chodzi a jak mu powiedzialem ze to wina jego przegladarki to mnie wysmial i kazal do jutra to zrobic
nospor
trudno powiedziec cos bez kodu. U mnie klient tez kiedys doinstalwoal sp2 do xp i mu też projekt szlag trafil. Na innych komach dzialalo tylko u niego nie. Może faktycznie to wina twego szefa (jego przeglądarki)
mroowa
ok bede myslal dalej.
wielkie dzieki za pomoc

pozdrawiam mroowa
Wave
1. Podaj treść błędu.
2. Podaj kod!
shizo
A masz włączone wykonywanie skyrptów w przeglądarce?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.