Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nuked-klan.org 1.7
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
velox
Wiatm czy moze ktos wie jak wyswietlic poprawnie polski literki bo na mojej stronie i wielu innych(korzystajacychz tego cms-a) jest z tym problem moj stronka z bedami =>Moja stronka ,za duzo nie kumam z php ale widze ze w stosunk do porzedniej wersij wykorzystuje makefont i chyba w tym jest problem . bo w porzedniej wersij 1.6 wszystko chodziło bez problemu
Indianin
Kod
<meta http-equiv="content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-iso-8859-2">
masz o jedno "iso" za duzo .
swider8814
mam ten sam problem z polskimi znakami :/
w pliku index.php zmienilem kodowanie a dalej sa krzaczki

Clan ^L.o.L.
velox
Cytat
masz o jedno "iso" za duzo .

dzieki Indianin za odpowiedz ale niestey to nie rozwiazuje bo wpisywalem tam rozne kodowania nic z tego i widoczni tak zostalo zle kodowanie .Pozatym jak sie zmieni kosowani w przegladarc to i tak nic nie daje
swider8814
mam to samo wlasie
nie pomaga zmiana kodowania :/ dalej sa krzaczki
majan
wytlumaczy mi ktos jak i gdzie sciagnac nuked-klan?questionmark.gif jestem na stronie nuked.klan.org, wybralem nuked-klan 1.7 i co dalej?questionmark.gif klikam na ten napis na dole, ale wyswietla mi sie ze Sorry, the page you requested was not found. Co robic?questionmark.gif zrobilem tez ze dodalem nazwe pliku w polu adresu, czyli wpisalem nuked-klan.org/nuked_klan_173.zip, ale pobrane archiwum zawiera bledy. prosze o jak najszybsza odpowiedz!!! z gory dziekuje
swider8814
tu masz linka

nuked-klan

wydaje mi sie ze to trzeba cos pozmieniac w pliku iso-8859-2.map (\Includes\font\makefont)

moze ktos zobaczyc bo sie nie bardzo znam na tym ;/
majan
wszystko dobrze, sciagam plik, ale jak proboje rozpakowac to mi wyrzuca blad: "! C:\Documents and Settings\majan\Moje dokumenty\ztp.hk.pl\nuked-klan\nuked_klan_173.zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" i co z tym zrobic?questionmark.gif

Dodano(po 10 min:)):

juz sciagnalem:) wystarczylo ze zamiast ustawiac na wersje angielska, wszedlem na normalna, francuska no i sciaglem bez problemu:)))
velox
Cytat(majan @ 2005-05-09 12:56:14)
wszystko dobrze, sciagam plik, ale jak proboje rozpakowac to mi wyrzuca blad: "! C:\Documents and Settings\majan\Moje dokumenty\ztp.hk.pl\nuked-klan\nuked_klan_173.zip: Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" i co z tym zrobic?questionmark.gif

Dodano(po 10 min:)):

juz sciagnalem:) wystarczylo ze zamiast ustawiac na wersje angielska, wszedlem na normalna, francuska no i sciaglem bez problemu:)))

kurcze przeciez masz napisan ze nuked 1.7.x sa do bani poki co dla polako sciagnij sobie 1.6.6.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.