ok dzieki, ale sluchaj, takie rzeczy:
1. dawalem to co dales w pierszym kodzie, ale i tak przy przejsciu na forum nie przechodzilo logowanie, a w dodatku sid na forum byl inny niz ten, ktory mu przekazalem z sajtu
2. do czego sluzy ten caly drugi kod?
3. czy czasem to co dajesz to nie jest opcja, ze loguje sie na forum a przechodzi mi logowanie na strony? to tez sie przyda oczywiscie, ale musi byc opcja, ze loguje sie formularzem na stronie i w kazdej chwili moge przejsc na forum... stad pytalem co mam ustawic po swoim logowaniu, bo cos tego nie widze
4. opcja, zeby strona byla w katalogu forum absolutnie nie wchodzi w gre
zaraz jeszcze raz sprobuje to co wkleiles i wroce
ps. bylem na support bb ale o dziwo nie znalazlem nic co by mnie zadowolilo, ludzie integruja przeklejajac praktycznie caly formularz z forum na strone, albo przekierowujac logowanie na forum i wracajac na strone z powrtoem, a takie cos nie wchodzi w gre
rozumiem, ze nie ma po prostu opcji ustawienia session zmiennej jakiejs albo cookie na swoj sposob, ktora to durne phpbb wykryje?
ps2. polecam punbb.org, ludzie uzywajcie tego

jest to lepsze i od strony usera bo lzejsze i od strony konserwatora zabytkow, bo kod o ile tez niepiekny to przynajmniej krotki i logiczniejszy, zintergowanie logowania to jest chwila, co zreszta opisalem na forum punbb.. ale to tak offtopicowo