Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: eZ Publish
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Legro
Skąd mogę pobrać spolszczenie do eZ Publish 3.6 questionmark.gif Bo na stronie ez.no PL nie da się pobrać, występuje jakiś błąd kernel sadsmiley02.gif
Luke
Wystarczy ze podczas instalacji wybierzesz jako "Primary language" jezyk polski.
Legro
OK. Dzięki.

Mam jeszcze jedno pytanie. Ten skryptpo wypakowaniu zajmuje ponad 40MB questionmark.gif Co tyle zajmuje, i co mogę usunąć.. Są jakieś szablony tam co tyle zajmują czy co questionmark.gif I czy gdzieś istnieje demo tego skryptu ?
chmolu
Najwięcej zajmują pliki z tłumaczeniami, bo ok 20mb. Możesz usunąć niepotrzebne pliki (folder share/translations).
Legro
OK dzięki.

Ściągnąłem teraz serwer - php Triad 2.1.1 i wykonałem te modyfikacje, które były wypisane w temacie przyklejonym na tym forum. Usunąłem zbędne pliki językowe (z folderu, który kolega wyżej mi podał) wchodzę po adres a tu błąd :

Cytat
Fatal error: Call to undefined function: file_get_contents() in c:\apache\htdocs\php\ez\lib\eztemplate\classes\eztemplatefileresource.php on line 245
Fatal error: eZ publish did not finish its request

The execution of eZ publish was abruptly ended, the debug output is present below.

Poradzicie mi coś na ten błąd questionmark.gif?

Pzdr. cool.gif
Luke
Cytat
Najwięcej zajmują pliki z tłumaczeniami, bo ok 20mb. Możesz usunąć niepotrzebne pliki (folder share/translations).

Ponadto mozesz usunac katalogi
- doc
- update
- support
- design/base (tylko jezeli bedziesz uzywal wlasnych szablonow)
- packages (tylko jezeli zainstalowales niezbedne i jestes pewnien ze inne nie beda Ci potrzebne)

Co do bledu to upewniej sie czy Twoj system spelnia wymagania:
http://ez.no/products/ez_publish_cms/info/..._for_ez_publish
Legro
Dzięki Luke, wspaniały jesteś smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.