Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ez Publish-problem podczas instalacji
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Sermaster
Wrzucilem wszystko na serwer (mam konto darmowe na ovh.org- posiada wszystkie udogodnienia takkie jak mysql php itd...) i gdy wyswietla sie okienko instalatora wyskakuje komunikat ze

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/p/l/s/plspszczecin/www/lib/ezutils/classes/ezsys.php on line 794

oraz w glownym oknie ze:

Module not found
The requested module setup could not be found.

Possible reasons for this are:

The module name was misspelled, try changing the URL.
The module does not exist on this site.
This site uses siteaccess matching in the URL and you didn't supply one, try inserting a siteaccess name before the module in the URL .

Prosze osoby znajace sie na tym o pomoc.
Luke
Cytat
(mam konto darmowe na ovh.org- posiada wszystkie udogodnienia takkie jak mysql php itd...)

A w jakich wersjach sa te udogodnienia? Mysle ze po tym darmowym hostingu mozesz sie spodziewac wielu niespodzianek ...

eZ publish jak kazda aplikacja ma pewne wymagania, ktore musza zostac spelnione dla prawidlowej pracy ... Minimalne wymagania:
http://ez.no/products/ez_publish_cms/info/..._for_ez_publish
Sermaster
Ale cuz mam uczynic z tym problemem podczas instalacji?
Siner
Witam, nie chiałem zakładac oddzielnego topica, mam ten sam problem co kolega wyżej, a odpowiedzi nie moge nigdzie znaleść, próbwałem zainstalwoac eZ na loclahoście pod wampem, ale mam
Kod
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in ezpublish-3.7.2\lib\ezutils\classes\ezsys.php on line 794
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.