Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: bledna instalacja phpbb
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
braun
niby dobrze skonfigurowalem bo polaczyl sie z baza mysql ale nie zakonczyl pomyslnie instalacji tylko wyswietlil nie mozna wyswietlic strony - robilem to offline przez krasnala i wszystko wychodzilo a teraz chcialbym on line , prosze o pomoc /z gory dziekuje

czy ktos moze sprawdzic ?
http://grzybki.cord.nu/phpBB/ tutaj mam forum
http://www.freesql.org/phpMyAdmin-2.2.0/ tutaj mam baze
login do bazy to ; gryszan
haslo do bazy to ; gryszan
database to ; grysz
(pozniej zaloze 2ga baze dlatego podalem login i haslo)
Teodor
zacytuje sam siebie tongue.gif
Cytat
Zawsze ciekawi mnie to:
Niektore osoby potrafia doczytac jak sie zarejestrowac, jak korzystac ale jakos nigdy nie zagladaja w terms of use lub policies.
Moze pomoge

FreeSQL.Org - Free Database Hosting For Developers

polecam przyjrzec sie ostatniemu slowu w tym duuuzym napisie...

i:
Here are the big 3 rules. Violators are subject to immediate deletion at my discretion without notice
* You cannot resell access to FreeSQL resources
* FreeSQL cannot be used to drive a commercial site (website or otherwise).
* FreeSQL cannot be used to facilitate piracy of music, software or other copywritten material.
* FreeSQL does not host any databases for phpBB, phpNuke, YABB, vBulletin or any other database intended to drive a prepackaged web based BBS

Podkreslilem to co wazne...

O co tu chodzi?? kazdy chce miec forum - instaluje a potem ma 5 uzytkownikow...
Ludzie istnieje ogrom boardow textowych o naprawde duzych mozliwosciach...

i jescze piszesz ze zalozysz sobie druga baze...

Pozdrawiam
braun
prosze jak mozesz to wytlumacz to w inny sposob- bo ten jest dla mnie malo zrozumiualy/ dziekuje
KaMeLeOn
Pisze jak byk, że freeSQL.org nie udostępnia bazy na phpBB i inne tego typu aplikacje....
dafit
na forum phpBB polecam www.wz.cz moje postawilem bez problemu tylko podczas instalacji trzeba miec czeskie proxy ustawione biggrin.gif
milego smiania przy rejestracji smile.gif
MP1
Skoro jest mowa o freeSQL.org, to czy można tam zakładać DownLoad, kartki?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.