Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Notebook Portege 320CT a wielkość dysku ?
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
zman85
Witam,
jestem szcześliwym posiadaczem notebooka Portege 320CT i mam bardzo nurtujące mnie pytanie dotyczące dysku twardego, obecnie mam 1,6GB co nie jest wielkim rarytasem - chciałbym kupić większy dysk ale boje sie że np. bios nie wytrzyma albo po prostu komputer go nie zobaczy.

Czy ktoś wie, ma jakies informacje na temat możłiwości wsadzenia tam np dysku rzędu 10-20GB, ktos próbował ? Wie gdzie są dane na ten temat ?

Prosiłbym bardzo o jakieś opinie...

Pozdrawiam
Łukasz
Chewolf
Musisz znaleść najnowszy bios i zobaczyć do jakiej wielkośći dyski obsługuje, to zależy wyłacznie od niego. Po za tym Toshiba ma niezly support, wejdz i tam sie zapewne dowiesz jesli nie to zapytaj sie na support forum Toshiby.
bela
Za starych dobrych czasów kiedy miałem Celerona 300A, największą pojemnością obsługiwaną przez domyślny bios było 32 GB.
Prix
320ct działa u mnie z dyskiem 20Gb, wiec podejrzewam, że wejdzie 30GB, stary bios z 98roku. Trochę po czasie, ale może komuś sie przyda ta odpowiedź.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.