przemol88
3.02.2006, 16:33:18
Witam. Otóż interesuje mnie cms - darmowy lub za reklamę dla stronki gsm. Co na niej bedzie. recenzje telefonow baza użytkowników download (duży) i wszystko co z telefnami tj arytkuly jakas baza linkow i inne. Chodzi mi o taki cms co obsługuje 2 języki, ma dobry pannel sterwoania no i latwo zmienic ustawienia blokow albo dodac swoej. Mialem juz mambo, jednak jakos mi nie przypadl do gustu ze wzgeledu na system newsow i inne, fusion odpada (bo jedzie po transferze). No ez publish tez mi zwalnia. Czy jakiś istnieje. Nie wiem co do jportal, bo on ma troche ten panel admina zbity. Czy jest cos takeigo jak ja chce za free ?
vieri_pl
3.02.2006, 16:51:30
post-nuke, lub php-fusion, polecam...
Fuzja
3.02.2006, 17:33:54
Vieri chyba kolega napisał , żę nie FUSION :] , ja bym polecił też post-nuke'a , albo ew. wybierz joomle chociaż jest podobny do mambo
przemol88
3.02.2006, 17:50:28
No mam problem poniewąz chce zrobic ladny design a do nuke to tak nie za bardzo i jakos nie mam przekonania. A jakieś inne
Fipaj
3.02.2006, 18:01:43
Drupal?
XOOPS?
Również polecam Joomlę :]
przemol88
3.02.2006, 18:19:00
Ok zobacz e szczegolnie xoops. No a on obaluguje multilingual stronke, a jesli cos bez obslugi jezykow ale za to chcialbym miec duza swobode w designu dopasowaniu no i tresci dobra zarzadzanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.