Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt na zamiast ramki
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
slimaczek
Spróbóje wytłumaczyć jak najlepiej, i mam nadzieję że mnie zrozumiecie... No więc tak:
Mam stronę, i powiedzmy strona główna to index.php. Szukam skryptu, który np. wpisze index.php?dzial=linki, to w podane miejsce wczyta mi dział linki z pliku. Ja chciałem się uczyć php, lecz juz na rozdziale z funkcjami i liczbami mnie polozyło, więc jak będę starszy, się będę uczył, poniewać teraz nauka mi nic chyba nie da.
Omega
Jasne że nauka da. Czym wcześniej tym lepiej. Ja swoje pierwsze programy pisałem na Atari w Basicu gdy miałem niecałe 9 lat. laugh.gif Tak przy okazji, ta strona megagame to twojego autorstwa... Wygląda jakbyć znał php...questionmark.gif?
slimaczek
Eh bo jest w php, ale wszystkie skrypty sa darmowe zrobione przez kogos, a takie prostackie np. "<?include"costam"?> czy pozmieniac troszeczke to umiem, ale zrobić całego sam skryptu nie
Omega
Nie ma sprawy, jeśli chcesz moge ci pomóc. Skontaktuję się z tobą mailem, jak będe miał trochę czasu.
slimaczek
Jak bys nie wiedział, to mój e-mail to slimak80@wp.pl, al też możesz przez GG (#GG 1217938)
Omega
zdawało mi się że masz to w profilu... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.