Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z wysokością komórek
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
The Night Shadow
Problem jest nastęujący. W poniższym kodzie:

1. <td align=\"left\" valign=\"middle\" bgcolor=\"$barwa\">
  2. <form method=\"post\" action=\"rejestracja.php\" id=\"".$pole['login']."\">
  3. <input type=\"hidden\" name=\"opcja\" value=\"pw\" />
  4. <input type=\"hidden\" name=\"send\" value=\"lista_tematow\" />
  5. <input type=\"hidden\" name=\"zkimrozmowa\" value=\"".$pole['login']."\" />
  6. <a href=\"#\" onclick=\"document.getElementById('".$pole['login']."').submit();\" onMouseOver=\"overlib('Email: ".$pole['email']."<br />Gadu-Gadu: ".$pole['gadu']."<br />Tlen: ".$pole['tlen']."<br />Imię: ".$pole['imie']."', FGCOLOR, '#222222', BGCOLOR, '#000000', TEXTCOLOR, '#CCCCCC', STATUS, 'Dymek zwykły')\" onMouseOut=\"nd();\">
  7. <b>".$pole['login']."</b>
  8. </a>
  9. </form>
  10. </td>

Pomiędzy znacznikami <TD> umiściłem formularz. Problem polega jednak na tym, że przezeń w IE (w Operze np. nie) kiey pojawia się link danego użytkownika dodatkowo dochodzi pusta linijka, tak jakbym po </a> wstawił <br />

Czy da się temu zaradzić? W Operze kolejne linki wyświetlane są od razu pod sobą, a w IE oddzielone są pustą linią, a to mi sypie desing strony...
sf
form { display: inline; }

PS kod wyglada tragicznie
The Night Shadow
Dlaczego tragicznie?

Na overlib nie mam wielkiego wpływu, a input hidden są mi musowo potrzebne, wiec o co chodzi?

Swoją droga dzięki, działa poprawnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.