Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: E mam pytanie o bazie danych ??
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
rdpan
Kto zna jakiś serwer darmowy dla bazy danych questionmark.gif
Bo ja chce zrobić baze danych dla mojego osiedla (tak dla zabawy) hehe jusz nie jako przestępstwo (jak to z tymi mejlami zato chciałęm przeprosić) Ale jako tako wiecie żeby spisywać ich nr gg i mejle (tylko poto żeby ich poprośić ocoś o jakoś gre np smile.gif ) CZy ktoś wie jak to zrobić tongue.gif
Będe wdzięczny

I czy za baze danych musze być odpowiedzialny questionmark.gif
scanner
Co do odpowiedzialności - polecam Ustawę o Ochronie Danych Osobowych.
Co do serwera - było tu pełno wątków o tym, więc poszukaj.
rdpan
Cytat
Co do odpowiedzialności - polecam Ustawę o Ochronie Danych Osobowych.
Co do serwera - było tu pełno wątków o tym, więc poszukaj.

Hehe wiem bo tylko ja mam prawo do zaglądania (ale tylko z ograniczeniami)

E bo wiem że ochrona danych przysługuje i w internecie tesz ( ale te politycy mądre że takie prawo wymyśliły se tongue.gif )

A do serwerów to ja bym chciał jakiś polski (wiesz oco chodzi o baze danych)
Omega
jesli chodzi o polskie serwer z darmowa baza danych, to raczej nie dożyjemy takich dobrych czasów... laugh.gif
rdpan
Cytat
jesli chodzi o polskie serwer z darmowa baza danych, to raczej nie dożyjemy takich dobrych czasów... laugh.gif

A właśnie że są ty Omega jak chcesz mi pomuc to pomuż a nie pleciesz głupoty sad.gif
kurtz
Hej
Cytat
I czy za baze danych musze być odpowiedzialny ??
Tak.

Pozdrawiam
shlep
polskiej moze nie ma ale jest po englishu www.freesql.org
skooot
jak chcesz robic baze dla swojego osiedla, to moze zainwestujcie w stale lacze i postawcie swoj serwer, wtedy baze bedziesz mogl sobie postawic za darmo. a sasiedzi sie zloza na oplaty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.