Opis zagadnienia (jak to ma działać): Wchodzi osoba na stronke, loguje się np jako admin. Program ma za zadanie stworzyć formularz wg własnych potrzeb (taki kreator) gdzie na początku podaje się tytuł formularza, ilość pytań (fields) itp. Potem użytkownik wpisuje treść pytania i wybiera metode odpowiedzi (text, select, checkbox...). Wiadomo w przypadku np. select podaje również możliwe odpowiedzi. Jak już koleś skonstuuje cały formularz musi on zostać stworzony (pusty) i zapisany w bazie danych (np. mysql). Stworzony formularz musi mieć możliwość exportu do pliku tektowego (do wydruku). np. rtf, pdf czy inna metoda tak by można było ten czysty formularz druknąć i przeprowadzić jakąś ankiete. 2 sprawa ten czysty formularz jaki pisałem powinien być w bazie, tak aby można go było w przyszłości uzupełnić i zapisać wyniki do bazy. Wiadomo iż raz utworzony formularz jest wykorzystywany kilka razy dlatego powinna być osobna tabela z formularzami pustymi i osobna z wypełnionymi. Na koniec jakiś skrypt wyświetlający przeprowadzone badania, ankiety itp.
Znalazłem na hostscripts.com coś bardzo podobnego co moze posłużyć jako wzorzec :
http://sitehelpcenter.com/free-php-scripts...php-scripts.php
Pod numerem 2 jest Form Generator. Chodzi właśnie o coś podobnego. Tylko ja mam nieco inne założenia no i po polsku ma być

Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc proszę o wiadomość na priv lub e-mail: kingofthebongo@konto.pl . Podam więcej szczegółów jak to ma wyglądać. Chciałbym dowiedzieć się jaki byłby koszt stworzenia takiej aplikacji oraz ewentualnie termin realizacji (mam na to ze 3 miechy). Chciałbym aby to było zrobione w php i mysql.
Pozdrawiam.