Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak sie pozbyc reklam
Forum PHP.pl > Forum > PHP
daro.69
Witam wszystkich!!!

Czy ma ktos skrypt lub wie jak napisac, zeby pozbyc sie reklam wyskakujacych na kazdej podstronie. Mam strone zawieszona na osemka.pl i przy kazdym ladowaniu pojawiaja sie reklamy, spowalnia to ladowanie strony i wkurza mad.gif

Lub zna ktos serwer gdzie mozna zamiescic stronke w php, darmowy bez reklam, bannerow, itp.
Michasko
www.yoyo.pl

Ostatnio mają coś z bazą danych, jeśli strony są oparte o bazy sql to mogą sie wolno wczytywać. Trwają jednak prace nad naprawieniem tego błędu smile.gif
adam9870
Reklamy może i da się zablokować, ale to chyba było by złamanie regulaminu osemka.pl i gydby ich Administracja się o tym dowiedziała to mógliby Ci usunąć konto. Więc nie radzę.

Serwer darmowy i całkiem dobry Ja znam:
http://60free.ovh.org/pl/index.html
Jest tam 60MB na stronkę, 4 MB na bazę danych MySQL, brak limitu transferu, brak reklam, obsługa skryptów php 4/5. Zauważyłem na nim tylko jedną jaby małą wadę. Jest włączone Safe Mode (obsługa skryptów php i MySQL przez serwer) dla bazy danych MySQL i skryptów php i przez to niektóre skrypty troche źle działają, ale wystarczy trochę zmienić skrypt i powinien działać na Safe Mode smile.gif
Jeżeli wybierzesz właśnie go to mam małą radę co do rejestracji w nim, a mianowicie po zarejestrowaniu przyjdzie do Ciebie mail z serwisu. W mailu będzie link do strony na której możesz aktywować (założyć) baze danych MySQL ale nie klikaj w niego (nie zakładaj) bo może przyjść wtedy mial, że nie założyli Ci konta, ale jeżeli nie bedziesz klikal w ten link to po jakis 24 godzinach powinien przyjsc mail z informacją, że założyli Ci konto. Po tym mailu jak chcesz to załóż bazę danych. (nie wiem jak jest teraz u nich ale u Mnie tak było...) A ja tam rejestrowałem się gdzieś w październiku ubiegłego roku. Inne osoby też tak miały wtedy. Nie wiem jak jest teraz ale na wszelki wypadek napisałem....
nospor
jak to ladnie ujął adam9870, że bylo by to złamanie regulaminu osemka.pl. A że my tu nie pomagamy łamać niczyje regulaminy....
zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.