Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edytor WYSIWYG
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Vomit
Witam,

Temat edytorów WYSIWYG w JavaScripcie juz przerabialem, mialem w swoich "rekach" kilka projektow i mialem takze swoijego faworyta. Był nim Tiny_MCE ktory spisywał sie znakomicie i wydawał mi sie najlepszy.

Obecnie, przy tworzeniu kolejnego projektu natrafilem na niemyly znak. Najnowszy Tiny_MCE nie dziala ani na Operze 8.x ani na Internet Explorerze 6.0. Przerazilem sie bardzo, chociazby dlatego ze moj klient korzysta z IE, a to przeciez na nim projekt ma zrobic wrazenie.

Zwracam sie wiec do was z prosba o porade. Jaki jest, dobry (nie musi byc bardzo rozbudowany), edytor WYSIWYG wspolpracujacy z wiekszoscia (a przynajmniej z 3 najwazniejszymi [Opera, FF i IE]) przegladarek?

Z gory dzieki.
ikioloak
u mnie na IE6.0 dziala.. sprobuj fckeditor, neistety tylko pod Opera szwankuje
mike
Cytat(Vomit @ 25.06.2006, 23:38 ) *
Jaki jest, dobry (nie musi byc bardzo rozbudowany), edytor WYSIWYG wspolpracujacy z wiekszoscia (a przynajmniej z 3 najwazniejszymi [Opera, FF i IE]) przegladarek?

Żaden tongue.gif
Opera do wersji 8 nie obsługuje żadnego. Dopiero w wersji 9 ma się to zmienić, ale na ile? Zobaczymy.

Ja polecam:
1. InnovaStudio WYSIWYG Editor
2. TinyMCE
3. FCKEditor

A tu masz dłuuugą listę, wybierz sobie: WYSIWYG Editors
Vomit
Ten Innova to chyba platny jest...? Dzieki, popatrze na ten FCKEditor.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.