Mam funkcję która mi pokazuje/ukrywa element na stronie
Kod
function openClose(id)
{
document.getElementById(id).style.display = (document.getElementById(id).style.display == "none") ? "block" : "none";
}
oraz taki kod w templacie
<a href="java script:openClose('personalSettingList')" title="kliknij aby zobaczyć więcej">Twoje indywidualne ustawienia:
</a> <ul class="groups" id="personalSettingList"> <li><span>email widoczny:
</span> {$user.vis_email}
{if $user.vis_email eq tak}
<a href="user.php?action=chngprfl,vis_email,0" title="ukryj mój email przed innymi użytkownikami" class="unsuscribe" onclick="java script:openClose('personalSettingList')">ť ukryj przed innymi u
żytkownikami
</a> {else}
<a href="user.php?action=chngprfl,vis_email,1" title="pokazuj mój email w moim profilu" class="unsuscribe">ť pokazuj w informacjach o mnie
</a> {/if}
{if $user.vis_gg eq tak}
<a href="user.php?action=chngprfl,vis_gg,0" title="ukryj mój numer gg przed innymi użytkownikami" class="unsuscribe">ť ukryj przed innymi u
żytkownikami
</a> {else}
<a href="user.php?action=chngprfl,vis_gg,1" title="pokazuj mój numer gg w moim profilu" class="unsuscribe">ť pokazuj w informacjach o mnie
</a> {/if}
Na początku ustawinia sa niewidoczne. Klikam, pokazują się. Do tego momentu jest ok, tak jak chccę. Ale po kliknięciu:
- ukryj przed innymi użytkownikami
- pokazuj mój email|numer gg w moim profilu
ustawiania znów mi znikają, zastosowany jest display:none do ul. A chciałbym żeby tak nie było, tylko żeby znikało po ponownym klknięciu: Twoje indywidualne ustawienia;
P.S. Gdy usunę display:none to zachowuje się tak jak chcę z tym że ustawienai są widoczne od razu (a chciałbym żeby nie były)
Ma ktoś jakieś pomysł jak to zmienić?