Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: moze nowy dzial - moduły?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
tomkoz
Witam

Spora (jak nie wiekszość) czesc osób która zagląda na php.pl szuka rozwiązania jakiegoś problemu (logiczne biggrin.gif ) który sie pojawił podczas pisania strony (skryptu). Można na różne sposoby podejść "do sprawy", dlatego mam taki pomysł żeby powstał dział "moduły" (bądź inna nazwa).

Byłyby tam gotowe rozwiązania (skrypty), bądź pomysły jak "to zrobić".
Przykładów jest mnóstwo..np. licznik odwiedzin:
opis:
kod:
zastosowany na stronie.....itp.

być moze nie jest to dobry pomysł ("pójście na łatwiznę :wink: ")... no ale to już zależy od was

pozdrawiam
DeyV
na forum - jest juz forum skrypty.
Natomiast - na pocieszenie - zdradzę, że jednym z elementów nowo powstajacego serwisu php.pl ma być włąsnie zastaw porad i gotowców, ułatwiajacych modularną budowę strony.
menic
A ja uważam, że można by zrobić dział gdzie można powrzucać wszystko co nie pasuje do php. Bo teraz to wszystko co jest np. związane z JS jest przerzucane do hydeparku.
kurtz
Hej
Cytat
A ja uważam, że można by zrobić dział gdzie można powrzucać wszystko co nie pasuje do php. Bo teraz to wszystko co jest np. związane z JS jest przerzucane do hydeparku.
I szczerze nie widze w tym nic zlego. Hydepark sam w sobie tworczy nie jest ostatnio.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.