Problem jest taki, że firebug wyświetla mi "Błąd składni" dla wyniku z reponse? Ale jeśli dam to między jakieś znaczniki np. <b></b> to powyższy error się nie pokazuje?

Kod poniższy działać, działa prawidłowo, ale jestem ciekaw czy to mój błąd, błąd firebuga czy po prostu olać i pisać dalej. Choć nie ukrywam, że wole jak pokazuje mi się zielone kółeczko w statusie ff

btw. da się jakoś zoptymalizować ten kod? bo dojdzie mi jeszcze kilka funkcji i mam wrażenie, że zbytnio za dużo tych funkcji ajaxa mi się zrobi :/
Plik z ajaxem:
<script type="text/javascript"> function pobierz_dane() { pobierz(1,{/literal}{$bid}{literal}); pobierz(2,{/literal}{$bid}{literal}); } function pobierz(co,bid) { var zapytanie = "/inc/admin_get.php?co="+co+"&skad="+bid; advAJAX.get( { url: zapytanie, onSuccess : function(obj) { if(co==1) document.getElementById('lista_linki').innerHTML= obj.responseText; if(co==2) document.getElementById('przyjaciele_linki').innerHTML= obj.responseText; }, onError : function(obj) { alert("Error: " + obj.status); } }); } </script> {/literal} </head> <body onLoad="pobierz_dane();">
plik wyświetlający:
<?php include 'functions.php'; $co = ClrVar((int)$_GET['co']); $bid = ClrVar((int)$_GET['skad']); if(($co<>0)and($bid<>0)) { if($_SESSION['islogged']) { if($_SESSION['logged_bid']==$bid) { } } } ?>
pozdrawiam.