Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mod : hypercells
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Fo
a tak z czystej ciekawosci chcialbym wiedziec co panowie mysla o zamontowaniu na forum moda o nazwie hypercells... to wlasciwie nie mod tylko raptem zmiana dwoch linijek w dwoch plikach (templates) i po najechaniu na komorke zaczyna sie ona podswietlac.... 8)
BzikOS
Jaką komórkę?
Fo
tfu.... sorx ze tak nie jasno napisalem -> juz jakis wczorajszy chyba jestem... :/ chodzi o to ze jak masz w np. forum php Pro tematy ... to zeby do tematu wejsc musisz (teraz) kliknac na link... a po zamontowaniu modyfikacji gdy najedziesz na temat to podswietli sie on i cale to pole ktore jest przeznaczone na jego nazwe ... zostanie podswietlone winksmiley.jpg
spenalzo
Nie.
Bardzo mnie to wkurza na jakimś forum jak takie coś widzę.
DeyV
nie wiem - nic nie wnosi, nic nie traci.
itsme
dla mnie zbedny bajer - czasami irytujacy
xenka
Cytat
chcialbym wiedziec co panowie mysla (ciach...!)

ekhm... :P

A co do moda to jest on wkurzajacy przy przegladaniu forum.
scanner
Cytat
A co do moda to jest on wkurzajacy przy przegladaniu forum.
Zauwazylem na jednymm moim forum. Przy najblizszej okazji trzeba go bedzie wywalic.. smile.gif)
FiDO
Najgorszy dodatek do phpbb jaki widzialem... Moze i ladnie wyglada, ale strasznie zmniejsza funkconalnosc. Ja mam taki styl czytania for, ze najpierw wlaczam w osobnym oknie kazdy dzial, ktory czytam w ktorym sa jakies nowe posty. Normalnie robie to Shift+Click, a jesli cala komorka jest linkiem to wywoluje sie tez zdarzenie onclick komorki i dupa, co prawda w noym oknie otwiera sie dzial ktory chcialem, ale otwiera sie on tez w orginalnym oknie... wiec musze dawac PPM i z menu wybierac Otworz w nowym oknie, bo to nie wywoluje zdarzenia onclick. Tak samo jest z kazdym topiciem :/ A jest ten "bajer" na duuuuzym forum, ktore czytam wiec zdazylem sie juz do niego nieprzychylnie nastawic.

To takie moje 2 grosze winksmiley.jpg
fred[10]
Jak dla mnie jest to zbedne winksmiley.jpg
pagolik
JA tez jestem na nie ... Bo po co takie cos questionmark.gif? smile.gif Forum i tak ladnie wyglada bez tego smile.gif
[Regis]
Absolutnie jestem na nie - nie przydatny praktycznie wcale... A wkurza smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.