Biedzę się nad problemem już kilka godzin, a na forum nie odnalazłem rozwiązania mojego problemu, więc proszę Was o pomoc:
Mam dwa pliki:
1. W pierwszym formularz nadrzędny:
2. W drugim pliku formularz podrzędny:
Planowane działanie jest następujące: W pliku 1 pojawia się formularz ze wszystkimi polami oznaczonymi jako disabled oraz link do formularza podrzędnego. W pliku 2 formularz podrzędny który po uzupełnieniu wartości przekaże je do odpowiednich pól formularza nadrzędnego. W obecnej, przytoczonej powyżej postaci działa to tylko w IE natomiast w FireFox i Opera nie chce funkcjonować.
Będę wielce zobowiązany za wskazanie rozwiązania problemu ponieważ z pewnych względów muszę zrobić taką właśnie dziwaczną kombinację.
Z góry dziękuję za każdą wskazówkę.
UPDATE:
Udało mi się samodzielnie znaleźć rozwiązanie problemu.
Poniżej podaję rozwiązanie dla tych, którym przyjdzie do głowy taka sama "głupota" jak mnie

Plik 1: funkcja change() w sekcji HEAD wywoływana w pliku 2 + formularz o id="form1"
function change(NewValue, InputID) { var t = document.form1; t.elements[InputID].value = NewValue; }
Plik 2:
Nie jestem przekonany co do poprawności tego rozwiązania biorąc pod uwagę słabą znajomość JS ale takie rozwiązanie działa zarówno pod IE jak i FF i Opera.