Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: cms na strone o grach
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
barczynski luka
witam
szukam jakiegos dobrego cms'a na strone o grach na xboxa 360
nie chce php fushion czy cos takiego
spodobal mi sie iGamming CMS, ale niema polskiej wersji i ma troche zawolania do gier pctowych, bo np. sa wymagania minimalne

co ma miec cms :
-newsy
*mozliwosc dodania screenow
*obowiazkowa ikona
*komentarze

-recenzje
*ocena gry (dzwiek, grafika, cena/jakosc, ocena ogolna)
*data wydania
*tworca i wydawca gry
*opis
*screny
*okladka
*komenatrze

-zapowiedzi
*data wydania
*opis
*screny
*okladka
*komenatrze

-katalog gier
*data wydania
*opis
*screny
*okladka
*komenatrze

-forum (najlepiej phpbb by przemo lub jakies normalne takie jak np w php fushion), ale zintegrowane ze strona

na stronie ma byc logowanie i ma zliczac komentarze i posty na forum
dobrze by bylo gdyby dalo sie zrobic jakies inne bajery, takie jak na http://gameown.com
chodzi mi o geneator gamecard, ranking gier, ranking graczy, mozliwosc podania w co sie aktualnie gra, jaki ma sie gametarg itp

ogolnie szukam takiego kodu jak jest na http://gameown.com
Kuva
No proszę podam ci fajny skrypt tylko po angielsku

DEMO

POBIERZ

Pozdrawiam
Asome
Cytat(Kuva @ 28.03.2007, 12:47:24 ) *

DEMO

POBIERZ

Pozdrawiam

narazie wszystko ok, oprócz tego, gdy wchodze w cp -> Site Options to wyskakuje blad:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/***/ftp/***/pages/a_options.php on line 233

co jest ?
Kuva
Podaj cały kod PHP tego pliku a_options.php
Asome
nie zmiesci sie :/ , wogole masz go na twardym ?
Kuva
Masz jakiś dobry edytor który pokazuje ci również ilośc linijek po lewej stronie?? Jak masz to wklej kod od 230 do 240
Asome
} else {
echo "$lang_a_denied";

?>

jest tylko do 233
sagittariuspl
wygląda na to że w pliku jest jakaś literówka, np brak ";" lub za szybko "?>" lub coś w tym stylu. wgraj plik jeszcze raz
Asome
lool trzabylo na koncu dodac } ohmy.gif

i koniec ma wygladac tak:

} else {
echo "$lang_a_denied";

}
?>

i przez to nie dzialalo..
a1den
witam. Mam problem z instalacją tego CMSa :/ ( cms testuje na serwerze krasnal serv 2.7 + kmysql 4 tongue.gif )
Wszystko robię tak jak w instrukcji i po instalacji wyświetla się mi błąd mysql. Nie wiem czym to może być spowodowane proszę o pomoc biggrin.gif
zamieszczam kilka przykładów błędu jaki mi sie pojawia
Kod
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\admin\vars.php on line 16

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\admin\vars.php on line 23

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\includes\access.php on line 4

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\krasnal\www\testy\includes\access.php on line 4

Warning: main(skins//header.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\testy\header.php on line 254

Warning: main(): Failed opening 'skins//header.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usr\krasnal\www\testy\header.php on line 254

Warning: main(skins//left.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\testy\index.php on line 11

Warning: main(): Failed opening 'skins//left.php' for inclusion (include_path='.') in c:\usr\krasnal\www\testy\index.php on line 11
Kuva
Użyj xampp i wszystko będzie ok
a1den
dzięki wielkie smile.gif jeżeli wszystko będzie ok zrobię edita postu a jak nie to napisze priva winksmiley.jpg
Niestety nie działa ;( nie mam pojęcia co źle robie haha.gif
Kuva
Dobrze wpisałeś dane do bazy?? czy nadałeś CHMODY? czy serwer obsługuje PHP?
a1den
Raczej tak wszystko robiłem wg instrukcji. Tak serwer obsluguje php ( jak już pisałem testowałem to na domowym serwerze krasnal 2.7 i xampp) olałem to już tongue.gif teraz męcze game cms smile.gif
matixrr
Cytat(Kuva @ 28.03.2007, 13:47:24 ) *

DEMO

POBIERZ

Pozdrawiam

Jesli ktos umie zainstalowac ten skrypt lub zna jakis inny podobny to prosze o kontakt!

GG: 1951236 :exclamation:
barczynski luka
Cytat(matixrr @ 14.04.2007, 14:37:22 ) *
Jesli ktos umie zainstalowac ten skrypt lub zna jakis inny podobny to prosze o kontakt!

GG: 1951236 :exclamation:

ja znam ten skrypt i udalo mi sie go zainstalowac i nawet ladnie strona dzialala, ale zrezygnowalem bo mialem klopoty ze stworzeniem stylu :/ a potem mi serwer zamkneli bo nie oplacilem

jak wykupie serwer to sie bede od nowa z nim bawil, bo ten cms mam recenzje, ocene gry, katalog gier, komenty itp. - ogolnie bardzo dobry jak na strone o grach biggrin.gif
Pingwinek
Wszystko działa skrypt dobry, ale niestety potrzeba płatne serwery, ponieważ mi na żadnym free jeszcze nie zadziałało.
piotrek-d1
Na rapidzie plik został skasowany może ktoś jeszcze raz wrzucić? Do tego CMS'a jest jakies spolszczenie?
kiddy
można o re-upload pliku?
rafio
A ten cms nie jest przypadkiem płatny?
Pingwinek
Mam ten CMS na komputerze, ale nie będe uploadował ponieważ jest on płatny, a łatwo wykryć czy jest on legalnie na stronie czy nie, ponieważ twórca/y tego CMS'a na stronie ma zapisane kto używa tego CMS'a czyli na jkiach stronach on jest.
rafio
Mam nadzieje ze wygrzebanie topica zostanie mi wybaczone, ale znalazłem tez taki cms:

http://www.igamingcms.com/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.