Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Creative Zen vision:M i przegrywanie plików
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Master Miko
Witam.
Posiadam odtwarzacz creative zen vision:M i zainstalowana jest w nim funkcja zrzucania plików z zewnętrznych źródeł (tak przynajmniej zrozumiałem... jeśli źle zrozumiałem, proszę o wyrozumiałość...)

Chciałbym zastosować tą funkcję do aparatu cyfrowego Sony DSC-V3

Szukam kabelka mini usb - mini usb, który umożliwia połączenie tych dwóch urządzeń, czy powinien mieć wejścia mini usb typ A a z drugiej strony usb typ b (tylko takie znalazłem w sklepie)? Szukałem w specyfikacji aparatu i nie znalazłem jaki typ kabelka usb powinien być zostosowany (który by pasował)

Proszę o pomoc.
sztosz
Masz wersję 30 GB czy 60 GB?
Master Miko
30gb.

Jakby nie dało się przez ZENa, zawsze mam dysk zewnętrzny, który umożliwia zgrywanie plików. Czy w tym wypadku też kabelek usba-usbb?
sztosz
Wersja 30 GB nie posiada Hosta USB, wiem bo posiadam i próbowałem z nim rzeczy bardzo różnych bardzo wiele winksmiley.jpg , więc daj sobie spokój bo i tak nic to ci nie da sad.gif

Taki Host USB ma tylko wersja 60 GB. I ma chyba troszeczkę inną budowę tej złączki pomiędzy kabelkami a samym odtwarzaczem.

A czy dysk twardy ma Host USB? Bo jeżeli nie to na niego też nie zgrasz zdjęć winksmiley.jpg
Master Miko
Szukałem, nie ma. Dzięki za pomoc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.