Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pop-up PLEASE
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
miska
Mam taki problem:
Otwieram formularz w adresie znajdują się GET i POST z tego formularza
otwieram pop-upa wczytuję nim zdjęcie zamykam.
  1. <input name="id" type="hidden" value="<?php echo $id;?>" />
  2. <input name="zdjecie" type="submit" class="button" id="zdjecie" value="Zapisz zdjęcie" />
  3. <input name="zamknij" type="submit" class="button" value="Zamknij" onclick="window.opener.location.reload();window.close();">

I teraz mam problem pierwotny formularz odświerza się poprawnie tylko ...
wyskakuje mi okienko z potwierdzeniem czy na pewno chcę to zrobić.

Jak to usunąć ?

Forum przeszukałem - nie znalazłem. ;(
devnul
w kodzie który tu widze niestety nie ma nic wskazującego na to co mogłoby powodować otwieranie tego "okienka" strzelam że chodzi o confirm i takiego ciągu szukaj w swoim kodzie, albo pokaż coś więcej. bo tak to ciężko będzie Ci pomóc
miska
Żle troszkę to sformułowałem

-pierowtny formularz otwarty został poprzez "submit" więc jeśli będziemy chcieli go odświerzyć wyskoczy okno z tekstem - "Aby ponownie wyswietlić stronę IE musi przesłać dane do ...

I jak się pozbyć tego okna przy odświerzeniu popdczas zamknięcia pop-upa questionmark.gif
devnul
jeśli dane wysłąne w pierwszym formularzu masz już gdzies zapisane (np sesja) to proponuje odswierzyc strone w troche inny sposób, np taki: wtedy powinno byc ok
Kod
window.parent.location=window.parent.location;
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.