Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ignorowanie plikow / katalogow w Eclipse
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Vogel
Uzywam PDT i wkurza mnie jeden maly drobiazg, a googlowanie i czesanie forum cos efektow nie przynosi. Ale miesiace mijaja a ja juz powoli mam tego dosc winksmiley.jpg

Np. do Symfony mozna podpiac rozne dziwne pluginy ktore czase wydaja sie niepoprawne ale na bank takie nie sa. Poza przerabianiem istniejacych pluginow znacznie latwiej jest po prostu wylaczyc ich walidacje. Wie ktos jak to wykonac? Bo ja na razie nie znalazlem rozwiazania a szukam juz od jakiegos czasu (srednio raz na miesiac wlacza mi sie faza wkurzania na ten maly drobiazg).

screen
phpion
Miałem i mam ten sam problem, ale może Tobie się uda smile.gif jeśli tak to napisz jak tongue.gif
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=353666
athabus
@phpion.com - napisałem rozwiązanie tego problemu w wątku, który linkujesz. Coś nie zadziałało? Bo u mnie tak właśnie rozwiązuje ten problem.
Vogel
@athabus - dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeki biggrin.gif uratowales moje nerwy biggrin.gif huhu. wczesniej faktycznie grzebalemz WorkingSetsami i filtracha el do glowy mi nie przyszlo ze to trzeba polaczyc ;D
athabus
Wierz lub nie, ale miałem to samo - kiedyś pół dnia straciłem żeby dojść do tego rozwiązania. Niby nic ale nie lubię jak mi się ten znaczek wyświetla, że mam błąd jak go nie mam - normalnie jak ziarenko soli w oku :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.