Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie odnosnie bazy mysQl
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
Tiplerek
Witam!
Mam problem. Mianowicje mam Skrypt FILMOW cos w podobienstwie do Maxiora. Sprzedajacy podal tylko dane do baz czyli zapytania. Gdy wrzucam Pliki na nowy Serv wyswietla sie w Menu informacja w braku Tabel:

Cytat
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/accounts_t/tiplerek/public_html/filmy/pages/list.php on line [b]23
Nie ma żadnych rekordów w tej kategorii.

I teraz mam odpowiedni Plik z zapytaniami do Bazy danych oczywiscie widocznie musze je wykonac. A mam pytanie czy da sie takowy Skrypt zainstalowac na nowo. I jak. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.

Niby Forum o PHP a juz czekam drugi dzien. Wiec sie przenosze. Pozdrawiam sciana.gif party.gif .
SongoQ
Oczywiscie sie przenoś.
1. Komunikat błędu mowi o czymś innym.
2. Wywnioskowałem ze masz backup bazki wiec tylko import Ci zostaje lub wykonanie tych zapytan
3. Radze poprzeglądać forum bo takiego typu pytania pojawiaja się co kilka godzin
Tiplerek
Ehehe z przeprowadzka to byla podpucha aby uzyskac odpowiedz. A jeszcze bylbym wdzieczny jak by ktos Mi udzielil informacji jak moge to na nowo zainstalowac. Oczywiscie przegladne Forum. Pozdrawiam dzieki winksmiley.jpg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.