Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak zrobic odtwarzacz nulsofta ( winamp )
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
Mruwka
jak zrobic odtwarzacz nulsofta ( winamp ) z odtwarzaczem video + audio nsv roszerzenie ten odtwarzacz poprzez www protokul mial by dzialac ?
sagittariuspl
<<śmiech>> to może dodaj jeszcze do tego windowsa na php... powiedz co chcesz osiągnąć bo to co piszesz jest sraszne smile.gif
dzisiejsze odkrycie - http://phpmotion.com/ - może o takie rozwiązanie chodzi
Mruwka
inaczej to sformuuje

Chodzi mi o wywolanie playera winampa . Jak nie raz mamy mozliwosc ogladania filmow itp przez aplikacje windows media player gdzie apel przegladarki wlancza nam windows media player. Tutaj chodzi mi o to samo tylko ze nie ma wlanczac sie windows media player lecz winamp. A czemu winamp, gdyz WMP nie obsluguje roszerzenia *nsv, ktore jest wysylane z serwera stream dzieki czemu mozemy oglada cobraz i sluchac dzwiek.
sagittariuspl
nie ma takiej opcji (i dobrze). to zależy od ustawień komputera, od tego w jaki sposób windows otwiera dany rodzaj pliku. - tego nie możesz zmienić... najlepiej pozwól userom ściągnąć ze strony kodeki dla wmp, albo napisz instrukcje otwierania pliku w winampie
drverde
Człowieku co ty gadasz. Jak cie słucham to nie dobrze mi sie robi . WOgole nie wiesz co piszesz. WMP nie osbługuje *NSV. Jest to roszerzenie ktore dziala tylko na winampie.
Wiec nie pisz o kodekach. Bo oczekuje odpowiedzi ludzi co sie znaja a nie jak ty nie znaja.
Wiec ponawiam pytanie czy ktos zna apel na wywolanie winampa . Troche juz robilem w tym i jak na razie wszytko jako tako dzial atylko pod IE podwarunkiem ze jest zezwolenie na activeX wlanczanie pluginow.
Kreton
Jak nauczysz się pisać poprawnie w języku polskim i przestaniesz rzucać mięsem to masz szanse na odpowiedz.
Mruwka
to był zbędny komentarz czemu mnie krytykujesz nic ci nie zrobiłem.
Daimos
dwa konta kolega zrobil na forum? smile.gif nie ladnie
zapomnij o winampie przez www
sticker
aua kłuje w gały
Mruwka
no admin o tym że niby mam 2 konta napisałeś ale o tym że ich nie mam i ustaliliśmy to przez pm to nie napisałeś
drverde
dobra wracamy do tematu ..... i sory ze mnie ponioslo .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.