<script LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> function deleteMsg(Formularz) { if(confirm("Czy chcesz usunąć")) { document.getElementById('act_msg').value = "delete"; document.getElementById(Formularz).submit(); } }; function unreadMsg(Formularz) { document.getElementById('act_msg').value = "unread"; document.getElementById(Formularz).submit(); }; function readMsg(Formularz) { document.getElementById('act_msg').value = "read"; document.getElementById(Formularz).submit(); }; </script> <form name="MsgForm" id="MsgForm" method="POST" action="site.php?s=NTFjNjYxODMwMDE4NTk="> <input type="hidden" name="act_msg" id="act_msg" value="" /> <input type="hidden" name="rand_msg" id="radn_msg" value="bbed12840950595b24641fabd6702231" /> <table class="table_blue"> <tr > <td style="text-align:center; width: 20px;"> 1 </td> <td style="text-align:center;"> <input type="checkbox" value="22" name="msg_id[]" id="msg_22" /> </td> <td style="font-weight:normal"> </td> <td > </td> </tr> <tr> <td colspan ="3" style="vertical-align: top;"> <ul style="list-style: none; padding: 0px; margin:0px" class="clear2"> </ul> </tr> </table> </form>
Sprawa zapewne jest prosta dale nie wiem już gdzie szukać przyczyny.
Jest sobie lista wiadomości które można zaznaczyć i usunąć, zaznaczyć jako przeczytane bądź nie, oraz otworzyć i przeczytać.
Pod FireFoxem nie ma problemu. Zaznaczam checboxy i klikam np. usuń zaznaczone. Wykonuje sie funkcja JS deleteMsg() i wysyła się formularz.
Wcześniej miałem inaczej rozwiązane ale też nie działa pod IE
Pod IE 6 jest już inaczej. Funkcja się wykonuję (do tego już doszedłem) i formularz sie wysyła ale nie odświeża sie strona i użytkownik sądzi że formularz sie nie wysłał. Wiem że się wysyła formularz, gdyż jak ręcznie odświeżę później stronę to już widać efekt działania formularza, np. brak jest już wiadomości