Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firefox 3.0b3
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
krzysiekh1
Tutaj piszcie opinie na temat nowej Mozilli.

Mi się bardzo podoba nowa wersja jest szybka i w ogóle jest fajna:-)
Jabol
Nowy Firefox, Mozilla to teraz chyba Seamonkey, co?
sztosz
Póki pluginy, w tym google toolbar, nie będzie z FX3.0 kompatybilny to nie mam za barzzo po to się zabierać winksmiley.jpg
Moli
Zainstalowałem i nie jestem jakoś szczegolnie zachwycony. Jest dużo rzeczy które mi się nie podobają smile.gif A i większość skinów nie działa smile.gif
occulkot
a calkiem mi sie podoba - wreszcie wyglad czerpie z systemowego tematu gtk winksmiley.jpg - wiec wszystko wyglada tak samo - ramu tez jakos mniej toto zre - poniewaz uzywam tej przegladarki do aplikacji googla to pluginow specjalnie nie potrzebuje. Na pewno krok na przod w stosunku do 2.
Jabol
@occulkot: mój ff 2 też bierze wygląd z systemowego gtk (czego używasz, Gnome czy Xfce?).
occulkot
xfce ;] - masz porownanie:

firefox 2 + sonata

firefox 3 + sonata
Jabol
Ale jaja - w widgetach też! No to rzeczywiście nieźle.
krzysiekh1
No, na razie dodatki nie działaja
sztosz
Na razie to wyszła beta4 smile.gif
Danone
Nie ma jeszcze oficjalnej firefox 3 a już można ściągnąć Firefox 4 pre alpha smile.gif

http://www.9down.com/Mozilla-Firefox-4-0-Alpha-1-Pre-23011/

Zastanawiające...
sztosz
Cytat
You people really don't have a clue. This is not FF 4a1. Notice the "pre". That's for a reason, and that reason is pre-release. This means this is not even a RC of A1. Oh btw there's no difference between 3b4 and 4a1pre. It's the same build.

by RaiseMachine on 2008-03-08 19:33:20

Każdy build z Trunk'a po "zamrożeniu" gałęzi to jest pre numerka wyżej winksmiley.jpg
Sh4dow
Osobiscie uzywam od wersji beta1 i jestem bardzo zadowolony. Chodzi duzo szybciej niz FF2 i pochlania mniej pamieci co tez jest duzym plusem. No i poprawili obsluge JS'a. A to ze nie ma jeszcze wszystkich pluginow kompatybilnych to kwestia czasu. Czesc pluginow i skorek jest już dostepna dla wersji beta. ale nie ma ich za duzo.
Osobiscie polecem potestowac, ale troche dluzej niz 30 minut czy godzinka. po paru dniach uzywania sprobojcie wrocic do starszej wersji. Zobaczymy wtedy co sadzicie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.