Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy CMS (opensource) kategoria forum + artykuly
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
seba22
Witam Państwa,

Jaki CMS można uznać za nejlepszy do zastosowania:

1) Forum
2) Dział Artykuły

Dodatkowym atrybutem puktowanym była by polska lokalizacja, ale i bez tego sobie poradzimy.

// php fusion + ep wykluczamy z udziału.
// ASP.NET też wykluczamy z udziału ( dopiero za jakiś czas przyznają nam 2k8 server).

pozdrawiam
marcio
Hehe moze moj smile.gif a czemu fusion niee??

Moze nuke albo joomala lub cos w tym stylu
seba22
Fusiona, bardzo sobię cenię, ale w mojej ocenie forum jest trochę za mało rozbudowane.
Wiadomo że nie otrzymam, w CMS wbudwoanego forum, o klasie powiedzmy vBulletin ale liczę na jakąś namiastkę PHPBB.

Jak userek wstawi zdjęcie do załącznika, to żeby nie rozwalało całej strony, tylko chociaż zrobiło samo miniaturkę.

( niestety, w php fusion, od razu pięknie rozwala stronę)

Takie drobnostki, no ale nic jakoś z tym nie robią, poza tym mam wrażenie że nie ma tam konkretnych zmian od dłuższego czasu.

Do serii php nuke, nie mam zaufania, niestety Panowie, na to mnie nie skusicie.

Joomala, chyba nie ma wbudowanego modułu forum ?
Dobrzę myślę ?
rybik
joomla 1.0.15 + komponent fireboard, zapraszam na www.joomla.pl
Tomplus
Polecam forum SMF, SimpleMachineForum - można z tego stworzyć nawet system portalowy.

http://www.simplemachines.org/
Leo707
czy ktoś możemi pomuc stworzyć stronke www w cms-ie?? powiedzieć wszystko od początku jak działa to dla mnie b. ważne
rybik
Jestem przekonany ze wszystko czego potrzebujesz jest opisane, po polsku i za darmo, np www.pomoc.joomla.pl podobnie inne CMSy beda mialy swoj system pomocy i tutoriali.
MajareQ
Leo z jakiego CMSka korzystasz?
chinskimandaryn
A ja polecam Typolight -> niebawem pojawi się nowa wersja 2.6 -> zapraszam na forum http://www.typolight.pl/.
dadexix
ja polecam nuke który ma wbudowany phpBB lub joomla + phpbb[by przemo] zintegrowane
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.