Witam. Być może już wiecie, że usiłuje zrobić własny portal. Tym razem napotkałem na problem w zainteresowaniach użytkownika. Otóż mam kod:
  1. <?php
  2. $zapyt[1] = mysql_query("SELECT * FROM `zainteresowania_rozrywka` WHERE `ID` = '".$user_id."'");
  3. $zapyt[2] = mysql_query("SELECT * FROM `zainteresowania_sporty` WHERE `ID` = '".$user_id."'");
  4. $zapyt[3] = mysql_query("SELECT * FROM `zainteresowania_zywnosc` WHERE `ID` = '".$user_id."'");
  5. $rozrywka = array('Kino', 'Teatr', 'Dyskoteka', 'Internet', 'Pub', 'Ksiażki', 'Koncerty', 'Muzeum', 'Wystawy');
  6. $sporty = array('Boks', 'Kickboxing', 'Zapasy', 'Szermierka', 'Judo', 'Taekwondo', 'Wspinaczka', 'Narciarstwo', 'Spadochroniarstwo', 'Paralotnictwo', 'Bungee', 'Nurkowanie', 'Le Parkour', 'Windsurfing', 'Quady', 'Skoki Narciarskie', 'Kolarstwo', 'Rajdy Samochodowe', 'Snowboard', 'Hokej na lodzie', 'Hokej na trawie', 'Jazda figurowa na lodzie', 'Jazda szybka na lodzie', 'Biathlon', 'Curling', 'Lotniarstwo', 'Szybownictwo', 'Piłka nożna', 'Koszykówka', 'Siatkówka', 'Piłka ręczna', 'Taniec', 'Yoga', 'Aerobic', 'Siłownia', 'Tenis', 'Rugby', 'Rolki', 'Golf', 'Gimnastyka', 'Fitness', 'Atletyka', 'Paintball');
  7. $zywnosc = array('Kuchnia Włoska', 'Fast Food', 'Kuchnia Polska', 'Kuchnia Meksykańska', 'Kuchnia Wegetariańska', 'Kuchnia Orientalna', 'Kuchnia Eksperymentalna');
  8. sort($rozrywka);
  9. sort($sporty);
  10. sort($zywnosc);
  11. echo('<table class="table2" cellpadding="0" cellspacing="0">
  12. <tr>
  13. <th class="menu2">&nbsp;Zainteresowania</th>
  14. </tr>
  15. <tr><th class="top2"></th></tr>
  16. <tr class="naglowek"><th>&nbsp;Rozrywka</th></tr>
  17. <tr class="center2"><th>
  18. '); 
  19. while($row = mysql_fetch_array($zapyt[1])){
  20. for($i = 0; $i < 10; $i++){
  21. if($row[$i] == 1){
  22. echo $rozrywka[$i].", ";
  23. }
  24. }
  25. }
  26. echo('</th></tr><tr class="naglowek"><th>&nbsp;Sporty</th></tr><tr class="center2"><th>');
  27. while($row = mysql_fetch_array($zapyt[2])){
  28. for($i = 0; $i < 44; $i++){
  29. if($row[$i] == 1){
  30. echo $sporty[$i].", ";
  31. //echo('('.$i.')'.$row[$i].'');
  32. }
  33. }
  34. }
  35. echo('</th></tr><tr class="naglowek"><th>&nbsp;Żywność</th></tr><tr class="center2"><th>');
  36. while($row = mysql_fetch_array($zapyt[3])){
  37. for($i = 0; $i < 8; $i++){
  38. if($row[$i] == 1){
  39. echo $zywnosc[$i].", ";
  40. }
  41. }
  42. }
  43.  
  44. <tr><th class="bottom2"></th></tr>
  45. </table>');
  46. ?>

Problem polega na tym, że w tablicy 'zainteresowania_rozrywka' mam tylko kolumne 1 która ma wartość 1. Wieć powinno mi pokazać na stronie tylko 'Dyskoteka', a pokazuje 'Dyskoteka' i 'Internet'.
Zmieniając w pętli for $i na 1 pokazuje tylko 'Internet'. Co mam zrobić aby pokazywało dobrze?

P.S.

Problem pojawia sie też przy żywności i sportach.