Zgadza sie. Jest Remote Launch, ale przeglądarka nie dostaje wszystkiego co powinna dostać i czeka na reakcję serwera (ale w Eclipse juz wiecej nie mogę debbugować danej strony bo jest koniec, czyli w teori powinno się wszystko przesłać) . Jak dam "Stop" w przeglądarce i podglądne źródło strony to widzę, że nie wszystko zostało przesłane.
Nie wiem jak mam to lepiej wyjaśnić

Dzieki wogóle za wcześniejszą pomoc przy uruchomieniu

Jak nacisnę "terminate" w Eclipse to strona cala się wyświetli ale skutek jest taki ze process debuggowania sie konczy a ja chciałbym debbugować dalej.
Nie wiem czy tak to powinno działać, bo mój instynkt mówi mi, że nie do końca. Chodzi o to, że muszę nacisnąć "Disconect" i problem znika, czyli w przeglądarka otrzymuje wszystkie dane i wyświetla je poprawnie. Nastepnie naciskam jakiś kolejny link do innej podstrony i debbuger wykrywa, że coś zrobiłem i zaczyna ją debagować. Wszystko niby ok ale czy to tak powinno działać.... ? Odpowiem sobie na to pytanie może sam a może kogoś to nakieruje na lepszą odpowiedz. Mi się wydaje, że chodzi o zakończenie danej sesji a wiadomo, że sesja musi być wywołana przed przesłaniem czegokolwiek do przeglądarki bo inaczej wysypie się błąd, może o to chodzi?
Jest jeszcze drugi problem
Nie pokazuje mi się w zakładce Variables (Eclipse) tablica $_SESSION, mimo, że jak debbuguje stronę to cos tam jest ale dochodzę do wartości ($wartosc1) w tej tablicy na zasadzie pętli (foreach $_SESSION as $klucz1 => $wartosc1). Czy można jakoś dodać na sztywno jakąś zmienną do zakładki Variables (Eclipse)