Wymagania:
Znajomość PHP wystarczająca do tworzenia/rozwijania aplikacji CMS
Umiejętność programowania obiektowego
Umiejętność tworzenia i współpracy z bazami MySQL

Mile widziane:
Doświadczenie w tworzeniu aplikacji php
Umiejętność optymalizacji istniejących aplikacji
Absolwent/student informatyki
Umiejętność projektowania stron

Oferujemy:
Pracę nad ciekawymi projektami webowymi i możliwość rozwoju zawodowego
Możliwość pracy zdalnej w okresie próbnym 3mc
Atrakcyjne wynagrodzenie oparte na systemie motywacyjnym (1000zł + premie; po okresie próbnym wyższa podstawa - zależna od umiejętności i zaangażowania)
Dodatkowe wynagrodzenie w postaci prowizji od wdrożeń systemów CMS
Możliwość udziału w projektach pozycjonowanie/webmarketing i dodatkowe wynagrodzenie z tego tytułu
W okresie próbnym 3mc umowa o działo lub zlecenia następnie umowa o prace

Dodatkowe informacje:
Decyduję się na zatrudnienie programisty php i stworzenie zespołu programistyczno webmasterskiego z powodu nieustannego rozwoju firmy. Mamy więcej zleceń/zapytań niż możemy obsłużyć. Nowa osoba ma wypełnić tą lukę i umożliwić obsłużenie wszystkich zamówień w rozsądnym czasie.
Sam chcę mieć czas na rozwój bardziej zaawansowanych projektów. Zależy mi także na możliwości pracy całego zespołu - na zasadnie - koncepcja -> kodowanie -> testowanie -> wdrożenie - wykonane z podziałem zadań. Głównym zadaniem programisty będzie wdrażanie systemów CMS dla klientów zewnętrznych.
Oczywiście system jest już kompletny i działający, rzecz polega na jego instalacji - i uwaga - rozwoju oraz ulepszaniu. Za udział w rozwoju i ulepszaniu są premie motywacyjne - wypłacane w momencie osiągnięcia celu (np. uruchomienia nowego modułu). Za każde wdrożenie systemu CMS naliczane są dodatkowe prowizje - tutaj jest również spore pole do manewru - jeśli programista będzie posiadał umiejętność projektowania stron na przyzwoitym (sprzedawalności) poziomie to może zgarnąć również wynagrodzenie za pracę webmastera smile.gif Tak więc im więcej umiesz i im więcej zrobisz tym więcej zarobisz.
Najbardziej zależy mi na rozwoju firmy oraz apalikacji jakie tworzymy - wraz z rozwojem będą rosły zarobki i możliwości.

Kilka słów o firmie:
Obecnie główną dziedziną jaką się zajmujemy jest pozycjonowanie/marketing internetowy. Jednak mamy zamiar rozszerzyć część działalności związaną z tworzeniem stron/webowych aplikacji komercyjnych.
Obecnie prowadzimy badania rynku w Białymstoku i zamierzamy otworzyć w tym mieście biuro.

Dane kontaktowe:
polinfor.pl Michał Możejko
Różanystok 21/18
16-200 Dąbrowa Białostocka
info[at]polinfor.pl
gg: 6235108
tel. 698 327 315
NIP: 545-171-15-56, REGON: 200128633

Forma kontaktu:
Jakieś CV, listę realizacji - najlepiej działających, proszę przesłać mailem. Mailowo lub na gg proszę podać swoje dane kontaktowe. Rekrutacja odbędzie się w formie luźnej rozmowy kwalifikacyjnej (w jamiś fajnym pubie więc nie ma stresu).

Ogłoszenie ważne do 20.06.2008.