Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który skrypt do ecommerce?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
TomKasprzyk
Witam serdecznie,

Od pewnego czasu noszę się z zamiarem otwarcie swojego sklepu, zarówno lokalnego jak i internetowego.
Przeszukałem allegro, google etc - i na moją kieszeń znalazłem dwa skrypty do prowadzenia takiego sklepu,
jeśli możecie doradźcie mi co wybrać:

sStore <- sklep polskiej firmy (na to wygląda), cena 499zł, serwer, domena i szablony gratis. Co najważniejsze ( i to mnie zachęciło najbardziej ) "integracja z allegro.pl" - podobno za pomocą tej integracji z poziomu panelu admina będę mógł wystawiać aukcje na allegro za pomocą paru kliknięć. Co o tym sądzicie?

ZenCart <- darmowe oprogramowanie, wygląda na to dosyć popularne, chociaż nic mnie nie zachwyciło w tym bardziej od tego że to darmowy skrypt. Szkoda tylko że to podobno modyfikacja starego oscommerce :/ I jak?

Z góry dziękuje za pomoc,
Pozdrawiam
Tomek Kasprzyk
Cezar708
proponuję http://istore.pl/ to JEST produkt allegro, więc integracja jest w pełni umożliwiona i zawsze aktualna
batman
Sprawdź magento, a raczej jego polski odpowiednik lento. Z tego co się orientuję to integracja z allegro jest w planach. Do tego dochodzi integracja ze sporą ilością porównywarek. Sklep jest napisany w Zend Framework.
cojack
Ja polecam ZenCart o ile termin się nie przedawnił.
fela
Witam

Jak chcesz pisać swój własny to szkoda czasu. Najlepiej sobie założyć coś darmowego i próbować.
Polecam www.etradepro.pl. Zakładasz sklep za darmo, sporo funkcji i nie płacisz, dopóki nie zaczniesz zarabiać. Zanim coś sprzedasz możesz testować jak długo ci się podoba. Na pewno jest integracja z ebay (w innych tego nie spotkałem), allegro nie widziałem, ale z tego co jest na stronie, to darmowe aktualizacje są co miesiąc, więc wystarczy zasugerować na maila. Fajne jest, że nie martwisz się o hosting, limity produktów i zdjęć.

fela
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.