Panowie potrzebuje POMOCY ! Studiuje Turyst. i rekreacje, i zostal do zaliczenia mi ostatni przedmiot informa. Czy bylibyscie na tyle mili, aby pomoc mi rozwiazac zadanie, bo do mnie to jest czarna magia

Ogólne założenia projektu
Nazwa bazy danych „BazaprojektPiMa”
Zbuduj bazę danych zawierającą co najmniej następujące tabele z danymi. Stosuj dokładnie wskazane nazewnictwo pól. Projektując tabele zadbaj o ograniczenie możliwości wprowadzania danych niedopuszczalnych za pomocą masek wprowadzania i reguł sprawdzania poprawności. Przykładowo nazwiska powinny być wprowadzane jedynie dużymi literami natomiast imiona w taki sposób, aby pierwsza litera była wielka pozostałe małe. Nie przewidujemy imion dwuczłonowych. Pola powinny mieć długości optymalnie dobrane, aby nie przechowywały nadmiaru pustych miejsc. Dla wpłat i wynagrodzenia użyj formatu walutowego „zł”.
Pola identyfikator klienta, imprezy i pracownika ma składać się z pięciu lub czterech znaków np.: ID010 z regułą poprawności stanowiącą, że: „Identyfikator musi rozpoczynać się od ID”. Polom tym nadajemy klucz podstawowy.
Dalsza czesc w pliku.
http://prusball.wrzuta.pl/pliki/cX2uDHKQ1z/
Dzieki